Horoscop 11 octombrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Află ce îţi rezervă astrele pentru duminică, 11 octombrie 2015. 

10 oct. 2015, 12:09
Horoscop 11 octombrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 11 octombrie 2015 – Berbec

Nu trebuie sa faci nimic sa castigi iubirea, ci o meriti pentru ceea ce esti, pentru ceea ce oferi, nu pentru ceea ce te straduiesti! Nu ti se cere nici un efort suplimentar decat acela de a darui neconditionat, fara a pretinde ceva in schimb si fara a cauta motive pentru care iubesti. A spune ca iubesti pe cineva pentru ca… e ca si cum ai fi platit pentru asta, deci schimba-ti, un pic, atitudinea in fata iubirii. Nu trebuie sa dai ceva ca sa primesti iubirea, ci pur si simplu sa emani caldura, sa te lasi invaluit de ea, fara a te gandi la ce va fi.

Horoscop 11 octombrie 2015 – Taur

Iti faci prea multe griji cu privire la veniturile sau resursele tale financiare. Nu trebuie sa calculezi in permanenta cat ai acumulat sau cat mai ai de primit din diverse surse, pentru ca de fiecare data vor aparea si banii necesari pentru cheltuielile curente. Mai mult decat atat: ai tu un talent al tau care, daca ar fi pus serios la treaba, ar genera venituri suplimentare, dar ti-e frica sa te folosesti de ele. Iti pui prea multe intrebari: e rentabil ce fac, am toate calitatile pentru a transforma ce stiu intr-o afacere? Nu-ti mai pune intrebari, ci incearca sa faci primul pas spre profit, fara teama!

CITESTE SI: Capricornii au parte de o vizita neplacuta! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

CITESTE SI: Luna ajunge la apogeu pe 11 octombrie. Ce inseamna pentru zodia ta?

Horoscop 11 octombrie 2015 – Gemeni

Desi esti prezent aici si acum si dai impresia ca esti total implicat in ceea ce se petrece in jurul tau, tu de fapt esti cu gandul in alta parte. Nu poti sa nu te gandesti clipa de clipa la cu totul altceva, la o persoana de departe – nu la cei de langa tine, la un plan de viitor – nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni candva – si nu la prezentul tangibil. Norocul tau e ca reusesti sa te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn ca nu neglijezi prezentul cu gandul la viitor. Dai dovada de o perfecta organizare a resurselor tale, pentru ca nimeni nu-ti va putea reprosa ca esti cu gandul in alta parte: te concentrezi la fel de eficient si de serios si la ceea ce e concret in fata ta, si la ceea ce abia se naste in mintea ta.

Horoscop 11 octombrie 2015 – Rac

Esti implicat intr-un proces de lunga durata care necesita mari cantitati de rabdare din partea ta, ceea ce, se stie, nu prea detii. Ai de invatat enorm din aceasta lenta evolutie. Pas cu pas, se cladeste sub ochii tai viitorul succes la care visezi, deci nu ai incotro ci trebuie sa accepti acest ritm de inaintare. Daca te-ai grabi, ai sari peste unele etape intermediare, considerandu-le nesemnificative, si la final ai putea descoperi ca si acelea ar fi avut un rost, de aceea cel mai bine e sa te supui acestui curs lent al lucrurilor, convins ca la capat te asteapta exact ceea ce doreai. Incetul cu incetul se face otetul: de ce atata graba?

Horoscop 11 octombrie 2015 – Leu

Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara si, intr-un final, doar el e cel care ar putea avea de castigat. Citeste orice conditii contractuale de doua ori inainte de a bate palma. Verifica atent cu cine ai de a face in tranzactii sau alte intelegeri financiare. Calculeaza de mai multe ori ce investesti si ce ai de obtinut din urma investitiei tale, ca nu cumva celalalt sa te manipuleze doar in favoarea sa!

Citeste mai mult pe Revista Teo