Horoscop 15 februarie 2016: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 15 februarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in data de 15 februarie!

14 feb. 2016, 13:36
Horoscop 15 februarie 2016: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 15 februarie 2016 – Berbec

Nu prea ai cu cine colabora astazi, pentru ca, privind in jurul tau, vezi numai peste colegi ocupati, obositi, stresati, care resping propunerile tale. Decat cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurca de unul singur. Mai mult, la dorinta ta de actiune si de implicare ai parte mai mult de oameni lenesi care prefera sa te vada pe tine cum muncesti, dar sa nu crezi ca, atunci cand vei culege roadele muncii tale, nu se vor inghesui sa-si ceara partea. Fii foarte exigent cu asemenea oameni, nu-i accepta in preajma ta, pentru ca nu merita sa traga pe turta lor succesul tau. Nu-l merita!

Horoscop 15 februarie 2016 – Taur

Acasa, totul evolueaza foarte bine pentru ca reusesti sa aduni in jurul tau si pe ceilalti membri ai familiei pentru un plan comun interesant. Tu esti capul acestei actiuni, ceilalti doar isi vor aduce contributia cu ceea ce pot si stiu sa faca mai bine, dar ii motiveaza sustinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula si de a le canaliza energiile intr-un sens pozitiv. Stati de vorba si discutati cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parca toti asteapta de la tine o cale. Ofera-le-o pentru ca esti persoana cea mai potrivita in rolul de lider!

Horoscop 15 februarie 2016 – Gemeni

Visezi de multa vreme la o veste buna sosita de sus, la un telefon de la o persoana anume, sa intalnesti un om pe care il privesti ca pe marele salvator al acestei perioade si ai noroc: sunt mari sanse ca visul tau sa devina realitate si omul de la care aveai atatea sperante sa stea in fata ta, gata sa te asculte, sa te ajute, sa te indrume. Uneori ajunge doar sa-ti doresti, sa chemi cu gandul sa apara acel cineva in calea ta, deci ce astepti? Invita pe cel de la care astepti acel miracol, fie el om, fie el entitate astrala, pentru ca asteapta invitatia ta, atat!

Horoscop 15 februarie 2016 – Rac

Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere. E posibil sa mai apara detalii suplimentare si, daca ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapa din vedere o serie de aspecte care inca nici nu s-au petrecut. Amana marile decizii pe altadata, pentru ca azi ai o viziune incompleta asupra evenimentelor. Inca se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc si vei regreta ca te-ai grabit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieste!

Citeşte mai multe, pe revista Teo