Horoscop 16 – 22 aprilie 2018 Oana Hanganu: probleme în relaţia de cuplu, turbulenţe la job. Cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 aprilie 2018. Nu mai puțin de 5 evenimente astrale importante în 7 zile! Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

13 apr. 2018, 12:26
Horoscop 16 – 22 aprilie 2018 Oana Hanganu: probleme în relaţia de cuplu, turbulenţe la job. Cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie

Horoscopul săptămânii 16-22 aprilie 2018 anunță o perioadă plină de evenimente care vor influența toate zodiile:

uni, 16 aprilie: Lună Nouă în zodia Berbec;

marți, 17 aprilie:  în zodia Berbec va ajunge Chiron, asteroidul care este numit în astrologie ”Vindecătorul”;

miercuri, 18 aprilie: Saturn își va începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn;

vineri, 20 aprilie: Soarele va intra în zodia Taur;

duminică, 22 aprilie: Pluton își va începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn.

Horoscop săptămânal 16 – 22 aprilie 2018: Află cum te influențează aceste evenimente astrologice! Citește previziunile complete!

Berbecii încep o perioadă favorabilă marilor schimbări. Luna Nouă din 16 aprilie are loc în zodia lor și este un moment extraordinar pentru noi proiecte, noi afaceri sau chiar pentru o nouă carieră.

Taurii au noroc în dragoste: Venus, care îi patronează și este planeta Iubirii, se află în zodia lor. În zodia lor ajunge și Soarele, în ziua de 20 aprilie, iar norocul începe să le surâdă cu adevărat.

Gemenii își fac noi prieteni sau își extind rețeaua profesională. În plan sentimental, nativii singuri și cei nemulțumiți de actualul partener sunt tentați să reia legătura cu o fostă iubire.

Racii trebuie să acorde o mai mare atenție partenerului de viață sau colaboratorilor. Saturn și Pluton în mers retrograd vor viza, până în toamnă, relația de cuplu și relațiile de afaceri.

Citeşte mai multe pe huff.ro