Horoscop 17-23 iulie: Cum stai cu banii în această săptămână. Pe cine loveşte norocul şi cine are parte numai de facturi

Horoscop 17-23 iulie: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

16 iul. 2017, 13:37
Horoscop 17-23 iulie: Cum stai cu banii în această săptămână. Pe cine loveşte norocul şi cine are parte numai de facturi

RAC

Situaţia ta financiară este una extrem de bună încă de ceva vreme, dar săptămâna aceasta te vei simţi copleşită de banii câştigaţi.

E posibil ca această schimbare să te facă să fii mai plină de tine şi să începi să faci diferenţe dintre tine şi cei din jur. Încearcă să rămâi modestă şi cu picioarele pe pământ, nu obţii nimic cu lauda!

LEU

Nu întâmpini probleme cu banii în aceste zile, însă nu ar strica să depui mai mult efort pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară.

În ultima perioadă ai cam stagnat, iar acum e momentul să ieşi din zona de confort dacă vrei să evoluezi. Interesează-te de noi job-uri sau află cum poţi obţine o poziţie mai bună în cadrul companiei în care activezi. 

FECIOARĂ

Nu ai avut deloc linişte în ultima perioadă din cauza unor cheltuieli ce ştiai că o să apară.

Acum că momentul a sosit, te-ai relaxat şi reuşti să te bucuri de tot ce trăieşti. Încearcă să nu îţi mai faci atâtea griji şi să profiţi mai mult de ce ţi se întâmplă, doar aşa vei fi fericită. Chiar dacă banii se vor împuţina simţitor, asta nu înseamnă că nu te vei descurca bine. 

BALANŢĂ

Săptămâna aceasta începi să faci primii paşi spre o schimbare a ta în raport cu banii.

Dacă până acum erai foarte calculată şi exagerai cu economiile, de acum vei reuşi să te răsfeţi mai mult. O vacanţă bine meritată e tot ce îţi trebuie, ai muncit suficient şi o meriţi din plin! Mai mult decât atât, ai decis să investeşti în imaginea ta şi nu strică deloc!

Citeşte mai multe pe eva.ro