HOROSCOP 17 IUNIE 2016: Cum se anunţă sfârşitul de săptămână

HOROSCOP 17 IUNIE 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri, în funcţie de zodie.
Alina Costache
16 iun. 2016, 16:33
HOROSCOP 17 IUNIE 2016: Cum se anunţă sfârşitul de săptămână

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai o abilitate naturala de a realiza ceva de mare importanta cu usurinta. Dar, astazi, te simti extrem de ocupat cu proiectele. Lucrurile din jurul tau s-ar putea sa se miste rapid, si ai ceva dificultati in a face totul. Incearca sa o iei usor! Nu este nevoie sa te lupti tot timpul pentru a fi acceptat de catre lume. Invioreaza-te!

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In sfarsit a venit si ziua ta. Ai propria viziune de viata si iti place sa o impartasesti cu altii. Esti departe de a crede ca esti vreun fel de Mesia, dar simti nevoia de a le impartasi copiilor sau tinerilor opiniile tale. Astazi, esti in masura sa comunici in mod clar cu oamenii din jurul tau si acestia vor fi receptivi la ideile tale.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Azi ai sentimentul ciudat ca ceva pluteste in aer. Este momentul potrivit pentru a incerca sa intelegi diferitele nevoi ale familiei tale. Va fi multa miscare in jurul tau, deci ar trebui sa te simti liber sa faci un pas inapoi. Rudele tale vor intelege ca ai nevoie de mai mult spatiu pentru a avea o perspectiva asupra situatiei.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Pe masura ce apar zorii unei zile linistite si pasnice, vei fi in cea mai buna dispozitie pentru a observa si aprecia cu usurinta lucrurile. Viata poate parea atat de frumoasa in unele zile. Vei beneficia de aceasta stare de spirit, pentru ca tu esti capabil de a medita. Dar, fii atent sa nu te lasi coplesit de amintiri triste.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Vei gasi o pagina goala in agenda ta de astazi. Ar trebui sa incerci sa te gandesti doar la tine. Acest lucru iti va permite sa meditezi la viata ta si sa fii in pace cu tine insuti. Viata va parea mult mai simpla. Acest cadru de spirit iti va permite sa rezolvi unele probleme personale, in cazul in care iti doresti acest lucru. Profita de aceasta energie pentru a-ti elibera mintea si viata.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Esti foarte entuziasmat astazi. Te simti complet liber si capabil sa percepi in mod clar elementele esentiale ale vietii. Ai ocazia perfecta de a impartasi acest cadou de la stele alaturi de cei dragi. Chiar si dupa ce acest aspect va trece, ti-ar putea fi greu sa revii cu picioarele pe pamant. Nu te grabi!

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Energia astrala te va coplesi toata ziua cu amintiri din copilarie. Aceste amintiri te vor duce la casele si locurile unde ai fost crescut si unde ti-ai format personalitatea si caracterul. Multe amintiri vor iesi la iveala. Ai putea sa profiti de aceasta oportunitate si sa scrii o carte.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Iti place sa cunosti oameni pe care altii ii considera excentrici. Nu te poti abtine. Esti pur si simplu atras de aceste persoane. Este posibil sa te intalnesti cu una dintre aceste persoane astazi. Dar s-ar putea sa ai un sentiment de déjà vu.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ai incercat mereu sa iti intretii sanatatea folosind metode traditionale, si ai avut mare grija de tine. Dar in aceasta dimineata, te simti un pic curios. Intr-adevar, exista atat de multe variante de tratament disponibile. De ce sa nu te interesezi cu privire la formele alternative de medicina? Ai putea invata multe in acest proces.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Uneori, este uimitor sa vezi modul in care relatiile evolueaza. Astazi ai de-a face cu multa tensiune in interiorul grupului. Simti ca si cum nimeni nu intelege situatia. Trebuie doar sa-ti pastrezi calmul. De ce nu incerci sa-ti rezolvi orice problema ai avea cu rudele tale? Ramai calm si lucrurile vor fi OK.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Uneori ai dificultati in a te decide. Nu stii intotdeauna exact ceea ce vrei. Astazi vei fi insa in pace cu tine. Daca ai nevoie sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste viata ta privata, vei putea sa o faci. Dar, daca te confrunti cu luarea unei decizii importante, ar trebui sa-ti iei timp sa te gandesti la asta. Te vei decide imediat ce ai mai multa claritate.

HOROSCOP 17 IUNIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Uneori te simti un pic pierdut. De multe ori iti doresti sa muti muntii din loc si sa te folosesti de toata energia si entuziasmul tau pentru a incerca sa faci acest lucru. Dar, cateva momente mai tarziu, simti ca toate eforturile tale au fost in zadar. Nu ar trebui sa lasi acest lucru sa te impiedice sa incerci sa schimbi lucrurile din jurul tau. Fii vigilent!

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Incidente și Disconfort Termic la Biroul Electoral Central din Craiova: Intervenții Medicale Necesare
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?