Horoscop 18 august 2015: Taurii suferă în secret

Horoscop 18 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
18 aug. 2015, 04:24
Horoscop 18 august 2015: Taurii suferă în secret

Horoscop 18 august 2015 – Berbec

Iubirea nu e intotdeauna locul celor mai frumoase povesti, ci dimpotriva, poate fi si planul celor mai triste evenimente. Pregateste-te pentru o surpriza neplacuta ce are la baza relatia ta de iubire, ori pentru ca cel drag trece prin momente dificile si iti respinge incercarile de a-i fi de ajutor, ori pentru ca insasi relatia voastra trece azi printr-un moment fragil. La bine si la greu isi arata iubirea adevarata valoare, ca atare nu te lasa intimidat de raceala sau ostilitatea care se resimte intre voi, ci lupta cu aceste oprelisti. Daca ai abandona chiar acum, ai demonstra, de fapt, cat de subtire e iubirea voastra!

Horoscop 18 august 2015 – Taur

De multe ori, cele mai frumoase opere de arta se nasc din suferinta, din tristete, in momentele in care inima artistului plange. Acelasi lucru poti face si tu astazi, pentru ca te apasa o povara pe suflet, plangi surd in sinea ta pentru o pierdere sau un esec, dar daca transpui aceasta durere intr-o forma de creatie, vei fi uimit sa vezi ce iese! E forma ta de a concentra energia pe care ai fi consuma-o in lacrimi si suspine, intr-o creatie artistica demna de mandrie. Nu e o rusine sa suferi, asa e, dar e minunat sa si poti scrie ceea ce simti, sa pui pe clape ceea ce te doare sau sa pictezi in tonurile inimii tale. Asa vei depasi cel mai usor momentul.

Horoscop 18 august 2015 – Gemeni

Trebuie sa faci mai multe calatorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parca nu esti in cea mai buna pasa pentru a pleca la drum. Daca ai putea, ai amana aceste deplasari pentru altadata, dar daca nu se poate, fa un efort sa scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasari in interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci contin o oarecare doza de obligativitate din partea ta, nu prea le poti refuza. Te vei intoarce acasa frant de oboseala, dar macar satisfacut ca te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Horoscop 18 august 2015 – Rac

Un final de drum demult anuntat se materializeaza astazi si, pe moment, te lasa fara directie. Nu privi acest sfarsit ca pe un esec, ci e o ocazie buna de a lua o pauza si a te detasa de toate, ca, mai apoi, sa gandesti o strategie noua. Nu iti ies toate lucrurile asa cum ai spera, mai dai piept si cu piedici, dar din toate ai ceva de invatat. Cel mai mult regreti faptul ca cineva ti-a atras atentia ca se apropie acest moment, dar nu ai tinut cont de avertismente, ca eventual sa iei masuri din timp. Acum e prea tarziu sa mai schimbi directia, poti sa pui doar punct. Si de la capat!

Horoscop 18 august 2015 – Leu

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistenta pentru a duce la indeplinire un anumit scop, dar cand calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fa un efort sa amani marile investitii, ba chiar si platile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai aduna, mai pune un ban deoparte, acumuleaza sumele de care ai nevoie in timp indelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strans cu atatea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezista atractiei de a cumpara cine stie ce lucru de care, hai recunoaste, chiar nu ai musai nevoie acum!

Horoscop 18 august 2015 – Fecioara

Copiii sunt motorul tuturor actiunilor interesante de azi. Ori ei sunt initiatorii unor aventuri amuzante, cei care reusesc sa mobilizeze toata familia intr-o activitate noua si interesanta, plin de miscare si de distractie, ori toate actiunile casei graviteaza in jurul copiilor. E veselie mare, e galagie, dar aceasta atmosfera animata e benefica, deoarece fiecare isi va regasi optimismul aici. Mai mult, vestile care vin de pretutindeni tot in jurul acestui subiect s-ar putea sa se miste, de parca ati afla vesti despre recente nasteri, despre prietene insarcinate, despre botezuri sau reusite de proportii ale nepotilor sau finilor, deci ai motive de reala bucurie!

Citeste mai mult pe Revista Teo.