Horoscop 19 octombrie 2017. Vor avea loc schimbări majore în viaţa zodiilor

Horoscop 19 octombrie 2017. Citiţi previziunile pentru ziua de joi, nu sunt tocmai bune pentru unele semne astrale.

18 oct. 2017, 15:00
Horoscop 19 octombrie 2017. Vor avea loc schimbări majore în viaţa zodiilor

BERBEC

Ar fi bine ca Berbecii să întindă o mână de ajutor cuiva apropiat. E posibil ca o persoană dragă să sufere din cauza unei probleme de sănătate, ori din cauza unei despărțiri. Să o invite la o cafea, să o privească în ochi și să vadă ce are pe suflet. Se vor simți de o mie de ori mai bine când vor face acest lucru.

TAUR

Taurii se vor trezi cu zâmbetul pe buze și vor fi extrem de fericiți pe plan profesional. La muncă, toate lucurile se așează așa cum vă doriți. După-amiază, atenția lor va fi atrasă de viața de familie. Vor petrece o seară plăcută alături de cei dragi!

GEMENI

Această zodie începe o nouă viață de astăzi! Gemenii au încredere în ei și merg pe un nou drum cu mult curaj. Să nu uite totuși să accepte și sfaturile celor din jur, nu doar să se bazeze pe intuiție. Este posibil să aibă de luat o decizie importantă pe plan profesional!

RAC

Dacă se ivește o problemă profesională, să nu evite să ceară sfatul unei persoane mai calmă și mai liniștită la locul de muncă. Racii vor avea nevoie de inspirație în legătură cu modul în care rezolvă problemele profesionale. Spre seară vor fi invitați la un eveniment la care își doreau să participe de multă vreme.

LEU

Leii vor avea parte de o zi extrem de aglomerată, încă de dimineață. Este vorba despre sarcini profesionale de care trebuie să se ocupe urgent. După orele prânzului vor fi de mare ajutor pentru un coleg, ocupându-se de o sarcină ce nu le aparține, dar vor să facă o faptă bună! Satisfacția va fi pe măsură.

FECIOARĂ

Fecioarele vor să fie de ajutor astăzi, așa că vor întinde o mână către cineva care are probleme. Micile gesturi de bunătate vor avea un impact plăcut asupra moralului celor din aceste zodii. De asemenea, se vor simți excelent din punct de vedere psihic și ar putea să meargă la sală sau să facă sport în aer liber.

BALANȚĂ

Nativii din zodia Balanță vor avea parte de o surpriză din partea astrelor! Le iese în cale o persoană intersantă, ce va juca un rol decisiv pentru viitorul lor. Poate fi vorba despre un nou asociat la serviciu, de o relație de prietenie sau despre una sentimentală. Cert e că Balanțele trebuie să accepte orice oportunitate li se oferă!

SCORPION

Prima parte a zilei va fi dedicată serviciului. Pe plan profesional, Scorpionii se vor ocupa de sarcini deosebit de importante. Spre seară, urmează o surpriză importantă pe plan personal. Este vorba despre o schimbare majoră în relația de cuplu. Nu se poate spune dacă e vorba despre ceva pozitiv sau negativ – poate fi o despărțire sau o cerere în căsătorie.

SĂGETĂTOR

Mai multe persoane încearcă să le pună bețe în roate Săgetătorilor, însă aceștia nu se dau bătuți. Ar fi bine să aibă mai multă încredere în ei și să îndrăznească să aspire la o poziție mai înaltă. Rezultatele muncii lor vor fi vizibile în scurt timp!

CAPRICORN

Capricornii vor fi puși în fața unei decizii importante. E important să fie liniștiți și să analizeze cu maximă atenție situația în care se află. Cel mai bine ar fi să discute cu cineva care împărtășește aceleași păreri cu ei.

VĂRSĂTOR

Apar schimbări pe plan profesional și nu vor fi cele mai plăcute pentru Vărsător. Vor avea mai multe sarcini de care să se ocupe și e nevoie să își planifice timpul foarte atent. Nu e cazul să fie orgolioși, ci ar fi bine să îndrăznească să ceară și ajutorul colegilor.

PEȘTI

E vremea pentru o schimbare majoră pe plan profesional. Cei din zodia Pești se vor simți epuizați și își vor dori o vacanță cât mai repede cu putință. Ar fi bine să mai renunțe la o parte din sarcini și chiar să își ia un concediu, dacă e posibil. Colac peste pupăză, e posibil ca nativii Pești să sufere și de anumite probleme de sănătate.