Horoscop Urania: Neconcordanță între sentimente, intenţii și declaraţii. Luna Nouă în Balanţă şi eclipsa aduc cumpene, dar şi câştiguri

Horoscop Urania, previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 octombrie 2023. Luna Nouă în Balanță, însoțită de o eclipsă de Soare, influenţează toate zodiile.

13 oct. 2023, 12:34
Horoscop Urania: Neconcordanță între sentimente, intenţii și declaraţii. Luna Nouă în Balanţă şi eclipsa aduc cumpene, dar şi câştiguri

Horoscop Urania Berbec – 14 – 20 octombrie 2023
Evenimentele care vor avea loc între 14 și 15 octombrie, la prânz, în registrul relațiilor parteneriale, vor fi influențate de Luna Nouă în Balanță, care se va produce în seara zilei de 14 octombrie, la 21°07′, căreia i se va asocia o eclipsă inelară de Soare, două motive pentru a bănui că banala diplomație sau relativul echilibru relațional se va da peste cap, iar noile influențe vor scoate la iveală aspectele ținute, până acum, destul de bine, departe de ochii lumii.

De obicei, orice fază de Lună Nouă permite o „descoperire”, dar eclipsa va veni cu specificul ei dramatic și va smulge vălul de necunoaștere sau de incertitudine de pe oameni și fapte. În cazul unora, și nu puțini, se pot produce adevărate confuzii, oamenii nemaiștiind pe moment în ce și în cine să aibă încredere, de unde și o firească reținere în fața deciziilor rapide; nota generală va fi de verificare a datelor unei probleme pe care au abordat-o într-un anume fel și care, se vede acum, nu a fost cea mai bună variantă.

Horoscop WEEKEND 13-15 octombrie 2023. Weekend sub puterea „inelului de foc”

Între 15 octombrie, după ora 14:04′, și 17 octombrie seara pot apărea primele nereguli în abordarea unei probleme materiale, primele „viclenii” sau tentative de păcălire a nativilor.

Între 17 octombrie, după ora 22:37′, și 20 octombrie, în zorii zilei, Berbecii vor simți nevoia să-și lărgească orizontul de cunoaștere, dar și experiența de viață; cei tineri se vor mobiliza în vederea desfășurării unor activități care să le permită să călătorească, să aibă experiențe umane utile și interesante; nevoia de a schimba stilul de viață.

Din 20 octombrie, după ora 4:55′, seriozitate și concentrare pe chestiunile profesionale, mai ales dacă, în ultima vreme, au constatat că nu se mai pot baza pe unul sau mai mulți colaboratori. Sănătatea va evolua în parametri normali, cu excepția unor mici disfuncții care se vor menține deranjante, în ciuda unor tratamente sau a mai multor terapii.

Horoscop Urania Taur – 14 – 20 octombrie 2023

Între 14 și 15 octombrie la prânz, cele două case ale sănătății vor evolua sub impactul pe care îl va avea asupra lor Luna Nouă în Balanță, la 21°07′, din seara zilei de 14 octombrie, căreia i se va asocia o eclipsă inelară de Soare. Pe fond, nu este vorba de un tranzit greu de suportat de către organismul acestor nativi, dar, firește, eclipsa de Soare va complica lucrurile, introducând factori de stres de natură să le influențeze starea de spirit și activitatea curentă la locul de muncă (imprecizie, neclarități, reacții ambigui sau întârziate). Funcțiile cerebrale vor fi și ele întrucâtva afectate, în special pe 14 octombrie, când va avea loc evenimentul, iar nativii vor fi mai agitați.

Se pot contura schimbări în regimul de muncă sau restructurări vehiculate ca ipoteză generală fără ca ele să fie consolidate prin comunicate oficiale sau decizii iminente. Între 15 octombrie, după ora 14:04′, și 17 octombrie seara, relațiile parteneriale se pot complica uneori dintr-un fleac, alteori dintr-o pricină majoră ce nu poate fi ignorată sau evitată. Un sâmbure de ilegalitate, de nedreptate, de incorectitudine îi poate face pe cei născuți în zodia Taurului „să ia foc” și să nu permită nimănui un comportament abuziv; depinde și de sectorul în care se vor petrece aceste evenimente (între soți, între asociați, într-o afacere, în legătură cu un contract sau cu un proces). Nativii pot fi în stare de gesturi spectaculoase prin curaj și radicalism.

Horoscop Urania Gemeni – 14 – 20 octombrie 2023
Între 14 și 15 octombrie la prânz, neconcordanță între sentimente, intenții și declarații; uneori, dacă nu vor stăpâni aceste derapaje, Gemenii ar putea să provoace observații și puneri la punct din partea anturajului, care nu va privi cu îngăduință fie neseriozitatea, fie instabilitatea, fie lipsa de maturitate cu care vor răspunde sentimentelor celor apropiați sau chiar ale persoanelor dragi lor.

Secvența va fi trăită mai intens și mai provocator pe fondul impulsului dat acestui context astral de Luna Nouă în Balanță, din seara zilei de 14 octombrie, care se va asocia cu o eclipsă inelară de Soare, ceea ce va șubrezi autocontrolul nativilor.

Între 15 octombrie, după ora 14:04′, și 17 octombrie seara, cele două case ale sănătății vor primi influența planetelor care evoluează pe direcția Scorpion/Taur și care poate intensifica, la nivel individual, o afecțiune, întârziind vindecarea și amplificând simptomele deranjante (temperatură, dureri, nevoia unei intervenții medicamentoase energice pentru a opri o evoluție infecțioasă); posibilă perioadă în care nativii ar trebui să facă injecții, infiltrații, anestezii, extracții dentare, puncții biopsice, mici intervenții chirurgicale).

Trei zodii cu care nu vrei să te cerți! Acești nativi beneficiază de protecția planetei Saturn, iar KARMA te va lovi din plin dacă îi superi

Indicat ar fi ca cei născuți în zodia Gemenilor să fie concentrați pe activitatea profesională și pe relațiile de muncă; acestea se pot deteriora și le pot pune probleme serioase de probitate profesională și onestitate (intrigi, bârfe, înscenări, calomnii, conflicte subterane, șicane).

Între 17 octombrie, după ora 22:37′, și 20 octombrie, în zorii zilei, context astral puțin elocvent pentru a formula o anticipare coerentă în legătură cu evoluția relațiilor parteneriale, cu excepția unei vizibile tentații a nativilor de a lua aceste premise în glumă. Din 20 octombrie, după ora 4:55′, puține inițiative și puține evenimente în sectorul intereselor materiale sau financiare majore.

Horoscop Urania Rac – 14 – 20 octombrie 2023

Între 14 și 15 octombrie la prânz, influențele Lunii Noi în Balanță, din seara zilei de 14 octombrie, căreia i se va asocia o eclipsă inelară de Soare, se vor îndrepta spre sectorul casei, al patrimoniului locativ sau funciar și al relațiilor de familie.

Aici sunt de așteptat replierile nativilor dacă se va pune problema rezolvării unei teme pe care Racii au ignorat-o sau au amânat-o, iar acum, aceasta se dovedește urgentă sau se precipită spre un final ce trebuie ținut sub control. De altfel, acest sector va rămâne „solist” până pe 20 octombrie, pe fondul unor aspecte care sugerează o acumulare de tensiuni astrale și de provocări în planul vieții familiale.

Un rol special îl poate avea această fază și în cadrul vieții profesionale și al exercitării unor funcții și posturi publice pentru care nativii nu vor fi în mare formă: ei se vor simți copleșiți de evenimente, nesiguri pe deciziile lor și, oscilând între mai multe direcții și variante, se vor afla mereu în stare de stres, cursul evenimentelor publice nedându-le pace și obligându-i să ia atitudine.

Între 15 octombrie, după ora 14:04′, și 17 octombrie seara, tulburări afective în planul sentimentelor de dragoste, al emoțiilor personale, al sensibilității și al creativității artistice. Nativii vor fi răscoliți de tot felul de impulsuri și dorințe (proiecte) mai vechi sau mai noi, pe care vor încerca să le pună în contextul actual pentru a vedea dacă mai rezistă și, prin urmare, merită să le dea viață ori, dimpotrivă, sunt caduce sau modeste și trebuie trecute la sectorul arhivă.

Între 17 octombrie, după ora 22:37′, și 20 octombrie, în zorii zilei, stare organică bună, necesară desfășurării corecte și eficiente a activităților profesionale. Din 20 octombrie, după ora 4:55′, reticențe personale în fața unor situații de viață curentă care implică relațiile parteneriale. Alterare a relațiilor de prietenie.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro