Horoscop 20 Aprilie 2015: Şanse de avansare la locul de muncă pentru Berbeci

Horoscop LUNI 20 Aprilie 2015: Fecioarele sunt presate să ia decizii importante, iar Berbecii pot avansa la locul de muncă, potrivit Bewoman.ro.

19 apr. 2015, 20:35
Horoscop 20 Aprilie 2015: Şanse de avansare la locul de muncă pentru Berbeci

Horoscop zilnic berbec Luni 20 Aprilie 2015

Este momentul potrivit pentru a avansa la locul de muncă sau să rezolvați problemele profesionale. În dragoste, trebuie să acordați timp partenerului să se gândească la o propunere pe care i-ați făcut-o. Efortul fizic vă face bine!

Horoscop zilnic taur Luni 20 Aprilie 2015

Sunteți aproape de atingerea obiectivelor economice sau ocuparea unui loc de muncă important, așa că ar trebui să aplicați strategiile impecabil și să evitați orice greșeală. În dragoste, mențineți o comunicare deschisă cu partenerul dvs. Vă simțiți mult mai bine după ce ați oferit sprijin unui prieten.

Horoscop zilnic gemeni Luni 20 Aprilie 2015

Ați putea începe să lucrați într-ul loc în care vă puteți folosi talentul sau vocația. Astrele evidențiază abilitățile dvs. În iubire, faceți treptat modificările necesare partenerului de cuplu.

Horoscop zilnic rac Luni 20 Aprilie 2015

Odihniți-vă pe cât posibil, cel puțin câteva ore după munca obișnuită. Aveți nevoie să faceți o scurtă pauză pentru a vă recupera puterea. În sfera sentimentală, rămâne deschisă posibilitatea de a întâlni pe cineva foarte special de care v-ați putea apropia. 

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO