HOROSCOP 20 MARTIE 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie. Astrele spun că nu ar trebui să fii la muncă

HOROSCOP 20 MARTIE 2017: Principalul aspect astrologic al zilei este conjunctia Luna-Saturn, care ne imprima tuturor dorinta de a avea mai multa securitate in plan sentimental, stabilitate si armonie in camin. Este o zi in care merita sa ne ocupam mai putin de afaceri si sa petrecem mai mult timp alaturi de cei dragi. Oricum, influentele Lunii fiind de scurta durata, aceasta situatie nu dureaza mai mult de o zi.

19 mart. 2017, 11:55
HOROSCOP 20 MARTIE 2017: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie. Astrele spun că nu ar trebui să fii la muncă

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In familie au loc evenimente placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti un prieten de nadejde care sare imediat in ajutor daca este solicitat. Cineva are nevoie de tine si nu stie cum sa te abordeze, dar tu simti ca nu stie ce e de facut intr-o anumita situatie si incerci, prin exemplu personal, sa-i oferi o solutie. Nu ajunge doar sa-i spui teoretic ce e de facut, ci pui si umarul la rezolvarea acelei probleme, convins ca va intelege mai bine cum sta problema daca ii arati concret cum se rezolva. Esti si un bun prieten, dar si un bun profesor in fata cuiva care chiar are multe de invatat de la tine.

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! o petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de saptamana si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela. La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e mai frumos si bun in viata.

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te bucura linistea care s-a instalat peste unele probleme care te-au tinut pe loc in ultima vreme. Nu se mai intampla nimic, ceea ce e pe placul tau, pentru ca asa mai poti rasufla si tu un pic… Prea ai fost implicat in tot iuresul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, ca atare acum, ca s-a instalat rutina si calmul, nu poti decat sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Intr-o astfel de pauza binevenita, parca incepi sa vezi lucrurile din alt unghi, incat descoperi mult mai usor fisurile sau erorile din ultima perioada. Gasesti solutii mai bune, pentru ca nu te mai impinge nimic de la spate.

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor in avantajul tau, va avea efecte exact contrarii, pentru ca cel care vrea sa te ajute azi, mai degraba strica. El crede ca iti ofera sfaturi utile, ca iti ridica moralul, ca iti da exemple bune de urmat, dar o face intr-o forma atat de nepotrivita, incat binele face mai mult rau! Poate nici nu aveai nevoie de interventia sa, dar, din exces de zel, el se baga in treburile tale dorind sa-ti fie de ajutor, in felul lui, dar nu reuseste. Mai bine te-ai descurca de unul singur decat cu tovarasi care mai mult te incurca, deci alege-ti cu grija companionii. Unii chiar nu sunt adecvati situatiei in care te afli.

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti atat de optimist, de vesel, de fericit incat unii ar putea spune despre tine ca esti de-a dreptul un visator naiv care iubeste pe toata lumea. Dar asa esti tu! Nu te poti supara azi pe nimeni, oferi neconditionat iubire, prietenie, ajutor, fara sa astepti nimic inapoi. E o atitudine nevinovata, de copil care se dedica tuturor chiar si fara sa merite, dar tu continui sa oferi altruist pana la Dumnezeu, sa te sacrifici cu draga inima, constient ca asta face parte din modul tau de a fi fericit. Tu nu poti fi azi nici egoist sau invidios, nici distant sau indiferent, ci iti deschizi inima, bratele, usa, poate si portofelul, doar pentru a salva, in felul tau pe cineva. Nu conteaza ca nu-ti cere ajutorul: tu i-l dai oricum pe gratis!

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Scoate din mintea ta acel ghimpe de gandire negativa care chiar nu are ce cauta acolo! Nu esti tu genul care se lasa coplesit de temeri, de barfe, de presimtiri ciudate, ci dimpotriva, tu esti capabil sa extragi din ele tot ce iti este mai folositor pentru a trece peste toate cu lectia invatata si cu solutii concrete gata de utilizat in avantajul propriu. Ai rolul de a-i ridica si pe altii inapoi la lumina, pentru ca prezenta ta inspira incredere, securitate emotionala, de parca, intr-o lume gri – ba chiar o lume neagra pentru unii – tu poti fi luminita alba care ii cheama spre echilibru si speranta. Foloseste toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ti face tie o minune, dar pentru a o darui si altuia!

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai un rol salvator in viata unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ti dai seama cat de important esti, pentru ca ai tendinta sa te vezi ca un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influenta major destinul altora, dar nu e deloc asa! Ai venit pe lume cu o misiune personala, de care nu esti intotdeauna constient, ba chiar te mai intrebi uneori care este, dar azi poti primi o confirmare interesanta cu privire la aceasta mare dilema existentiala. Ceea ce ai de oferit unui sarman, sfatul pe care il dai unui debusolat, simpla ta companie pentru un insingurat, fac parte din misiunea ta pe pamant, deci nu te astepta ca misiunea sa fie una stralucitoare, eroica. Rolul tau poate fi banal pentru tine, dar esential pentru altul!

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu te astepta ca lucrurile sa mearga atat de usor, fara sa le impingi tu cumva de la spate, ca atare accepta faptul ca e nevoie sa pui serios umarul la treaba. Ai putea primi suficiente oferte sa fii ajutat, sustinut, completat, si chiar daca orgoliul iti spune sa nu primesti ajutor de la altii, ar fi bine sa-l accepti. Chiar daca nu e ceea ce ai fi dorit tu cel mai mult, tot e ceva, deci accepta sfaturi, idei, chiar si indrumare de la cei care vor sa ti se alature. Poate aveti un interes comun si merita sa va puneti laolalta energiile pentru a ajunge acolo, deci fii atent la ce au ceilalti sa ofere in aceasta situatie.

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti impovarat inca de unele amintiri neplacute de care nu te mai poti rupe. Esti constient ca nu e spre binele tau sa te tot intorci cu gandul in vremuri in care nu aveai prea multe motive de bucurie, dar faci ce faci, si tot acolo zbori cu gandul. Poate vinovat e cineva din anturaj care, in loc sa te asculte cum vorbesti despre prezent si viitor in termeni pozitivi, te tot intreaba despre puncte sensibile pe care le credeai uitate. Daca te zgandareste, e si normal ca durerea sa iasa iar la iveala si sa te supere, dar fii tu cel puternic si evita sa vorbesti despre subiectele tabu. Prefa-te ca nici nu i-ai auzit intrebarile, daca nu vrei sa vorbesti despre asta!

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineata, cum ca ceva urmeaza sa se incheie in mod ciudat si nedorit. Nu e o emotie prea placuta, e ca tracul de dinaintea unui eveniment caruia ii acorzi semnificatii deosebite, si ai tendinta de a lasa frica sa se manifeste deasupra tuturor celorlalte emotii. Daca presimti ca nu duce intr-o directie buna, mai bine te confrunti direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva inainte. Altfel vei regreta mai apoi ca nu ai luat masuri cand ceva iti atragea atentia ca s-ar putea intampla odata si-odata.

HOROSCOP 20 MARTIE 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nu te astepta la planurile pe care ti le faci acum cu minutiozitate sa duca repede, din prima, la roadele visate, dar sunt si ele experimente pe drumul tau catre implinirea unui vis. Incerci o data, incerci de doua ori, si asa mai departe pana-ti iese, deoarece din fiecare noua incercare mai ai ceva de invatat. Cumulate, toate aceste experiente vor construi ceea ce visezi, dar trebuie sa fii constient ca nu trebuie sa te opresti dupa un eventual esec. Practica mai departe, cu rabdare, cu ambitie, cu convingerea ca esti pe drumul cel bun si nu uita: toate lucrurile bune s-au nascut dupa zeci de incercari nereusite.