HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: Apar evenimente neaşteptate, avertizează Urania

Astrologul Urania ne avertizează că opozitia Soare-Uranus poate determina producerea unor evenimente neasteptate si mai mult sau mai putin neplacute. De asemenea, este posibil sa apara o dorinta de a avea mai multa libertate in plan sentimental. Va sfatuim sa nu faceti schimbari numai de dragul schimbarii, pentru ca riscati sa va para rau mai tarziu.

19 oct. 2017, 12:14
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: Apar evenimente neaşteptate, avertizează Urania

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi minunata pentru a pune la punct detaliile colaborarilor in care esti implicat, dar si pentru a te orienta spre altele noi. Chiar ai sanse deosebite de a gestiona relatiile parteneriale asa cum iti doresti. Gandeste-te pe indelete ce proiecte profesionale te-ar avantaja din toate punctele de vedere. Vei observa ca universul iti va raspunde si va aranja lucrurile pe gustul tau. Spre seara, fii alaturi de cei dragi ofera-le sprijin si voie buna.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se pare ca ai multe de facut in plan profesional, dar se recomanda sa iei lucrurile mai usor. Sanatatea este vulnerabila, fiind nevoie sa o ingrijesti pe indelete. Apeleaza la colegi sa te ajute in chestiunile care te solicita prea mult. Chiar daca gandurile iti sunt orientate mai mult spre treburile personale, spre relatiile cu cei dragi, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti orice diferend aparut astazi. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o lectura amuzanta.

Citeşte şi Horoscop Oana Hanganu 23-29 octombrie 2017. Soarele intră în Scorpion, cum sunt influenţate zodiile

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te poti refugia in compania celor dragi si a copiilor. Chiar daca, ziua iti aduce provocari in plan socio-profesional, faptul ca esti deschis spre distractii si aventuri te va face sa depasesti orice eveniment neplacut aparut. A doua parte a zilei iti aduce momente favorabile pentru a te ocupa de un hobby sau de a hoinari printr-un parc alaturi de cei dragi. Insa, fereste-te de a oferi sfaturi sau solutii la problemele altora.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Opreste-te din tumultul vietii si priveste atent la familia ta. Ziua este favorabila relationarii cu neamurile si rezolvarii demersurilor gospodaresti. Sigur ca indatoririle profesionale iti vor da batai de cap, dar avand sprijinul celor dragi, foarte usor te vei strecura printre evenimentele zilei. Spre seara, delecteaza-ti sufletul cu povesti din trecut, discutate intr-un ambient placut, cu oameni dragi si de incredere.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Comunicarea prin diverse mijloace este tema principala a zilei. Vorbesti cu neamuri, cu prieteni, cu vecini, cu oricine iti iese in cale. Minunat este ca iti face placere pana la un moment, insa apoi totul, intalnirile, discutiile te obosesc mult. Printre randurile discutate astazi cu siguranta sunt si informatii care iti sunt de mare folos. Evita sa iti fortezi mentalul sa retina ceea ce afli, pentru ca atunci cand vei avea nevoie ti se vor revela cu usurinta.

Citeşte şi Horoscopul defectelor: Ce ii sperie pe barbati la femei

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O zi in care poti cheltui multi bani. Cheltuielile principale pot fi pentru imbunatatirea sanatatii, pe analize medicale sau chiar pe interventii chirurgicale. Fii prudent, deoarece tendinta de a te pripi in alegeri si concluzii este la cote mari. Pe de alta parte, veniturile tale din munca desfasurata la serviciu fluctueaza, chiar daca astazi este posibil sa primesti salariul, o prima sau niscai favoruri. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cu putin efort si bunavointa ai putea considera aceasta zi ca fiind o sarbatoare deosebita. In primul rand iti sunt favorizate rezolvarea treburilor personale, angajarea in actiuni de anvergura si reorganzarea programului de viata. Fii prudent insa, si nu-i forta pe ceilalti sa-ti urmeze exemplul sau sa-ti asculte intocmai sfaturile. Pentru ca starile tale de spirit sunt oscilante, rezerva momente dupa-amiaza pentru o plimbare in aer liber sau o sueta cu cineva drag.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ocupa-te numai de treburi usoare, de rutina. Discretia si detasarea de cotidian iti prind bine, mai ales ca atat sufletul cat si trupul tau au nevoie de odihna, liniste, afectiunea cuiva drag. Chiar daca se intrezaresc multe provocari in plan profesional te poti strecura fara probleme prin situatiile care se construiesc astazi. Dupa-amiaza, retrage-te in confortul casei si bucura-te de compania celor dragi.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Framantarile sentimentale sunt la cote mari de multa vreme. Astazi vor aparea in preajma ta prieteni, sfatuitori care mai de care mai experimentati in ale capitolului amoros si care iti vor oferi tot soiul de informatii pretioase vizavi de acest segment de viata. Fata de dorinta ta de a te implica in diverse relatii frivole si ceea ce te sfatuiesc ceilalti exista o discrepanta. Bine este sa asculti si parerile contrarii, dar sa decizi singur in consecinta.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti foarte solicitat in plan profesional. Mai ales sefii, persoanele cu functie iti vor cere explicatii, rapoarte de activitate sau chiar solutii bune si rapide necesare rezolvarii unor demersuri profesionale. Datorita restrictiilor financiare, poate chiar a platii incorecte vizavi de eforturile tale depuse la locul de munca esti tentat sa eviti compania colegilor si raspunsurile solicitate de acestia. Fii prudent si rezolva strictul necesar! Membrii familiei iti pot aduce bucurie in suflet.

Cele mai bune combinatii de zodii. Ce ai de făcut daca nu eşti in top

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Activitatile intelectuale, cele care iti rafineaza sufletul, care iti deschid noi orizonturi culturale sunt cele mai potrivite astazi. Ocupa-te de imbogatirea bagajului tau informational, ia legatura cu oameni interesanti si chiar gandeste-te sa participi la un curs, reuniune pe teme deosebite. De asemenea, in prima parte a zilei, calatoriile indepartate ar putea fi o alta tema de interes. Spre seara iti priesc discutiile usoare pe teme comune.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ziua este favorabila achitarii facturilor, a relationarii cu institutiile financiare si a planurilor de investitii pe termen lung. Dispui de suficiente resure materiale, financiare, astfel incat sa faci si cumparaturile necesare, dar si sa-ti platesti toate datoriile. Insa, ideile bune pentru plasamantele financiare sau pentru verificarea si planificarea bugetului comun cu membrii familiei sunt favorizate in prima parte a zilei.