HOROSCOP 2014: Cea mai mare distracție pentru fiecare zodie, de ANUL NOU 2014

HOROSCOP 2014: Descoperă cum se distrează cel mai bine fiecare zodie, în noaptea dintre ani!

31 dec. 2013, 10:42
HOROSCOP 2014: Cea mai mare distracție pentru fiecare zodie, de ANUL NOU 2014

HOROSCOP 2014: Berbec

Să stai acasă, înconjurată doar de câțiva prieteni nu reprezintă cea mai potrivită alegere pentru Revelion, nu pentru o persoană atât de sociabilă ca nativii din Berbec. Oferă o mare petrecere la tine acasă și invită-ți toți prietenii, cunoscuții și pe prietenii acestora. Asta va fi cea mai potrivită oportunitate ca tu să îți extinzi cercul prietenilor și să intri în 2014 înconjurată de și mai mulți oameni dragi.

HOROSCOP 2014: Taur

Ești o persoană căreia îi plac tabieturile și rutina, chiar și în privința planurilor tale de Sărbători. Orice ai făcut în anii trecuți e la fel de potrivit, din punctul tău de vedere, și pentru 2014. Cea mai frumoasă petrecere de Revelion e cea în care reușești să te menții cât mai aproape de rutina care te bucură: să îți vezi cei mai apropiați prieteni și famili acasă la tine sau într-un restaurant apropiat de casă.

HOROSCOP 2014: Gemeni

De ce te-ai limita la un singur plan? Ești cel mai energic semn al zodiacului și iubești să cunoști oameni noi și să descoperi locuri noi. Nu există niciun motiv pentru care să nu poți merge, întreaga noapte, la mai multe petreceri. Fii spontană: ai putea întâlni oameni la petrecerea din piața orașului care să îți fie cei mai potriviți parteneri pentru întreagul Revelion.

HOROSCOP 2014: Rac

Ești cea mai fericită atunci când poți sărbători venirea Noului An acasă, înconjurată de oamenii dragi. Idea de a avea de-a face cu mulțimile, cu zgomotele puternice și cu frigul îți par atât de înspăimântătoare, încât ai senzația că toată dragostea pe care ți-ai putea-o dori e chiar la tine în casă. Întâmpină Noul An 2014 cu o îmbrățișare mare, de grup, alături de toți oamenii care contează pentru tine.

HOROSCOP 2014: Leu

Vrei să ieși în oraș de Revelion și să petreci noaptea dintre ani într-un loc în care să îți arăți noua ținută și în care să fii înconjurată de oameni importanți. Să mergi în Piață, îmbrăcată în haina de iarnă sună, pentru tine, la fel de prost ca a petrece Revelionul stând pe canapea cu câțiva prieteni. Pune-ți pantofii de dans și mergi la o petrecere care îți oferă combinația perfectă de companie veselă și spațiu în care să te poți mișca și… să fii văzută.

HOROSCOP 2014: Fecioară

Preferi o petrecere pentru Noul An foarte civilizată: să te găsești într-un bar plin cu oameni beți e o situație care te-ar aduce la disperare. Îți plac mediile controlate, cum sunt petrecerile acasă sau cele organizate. Nu înseamnă că nu vrei să te distrezi, ci să nu vrei ca distracția să degenereze în haos. În plus, îți dorești să petreci Revelionul într-un loc cu toalete civilizate.

Citește mai mult pe Fabuloase.ro