HOROSCOP 2015: Se despart multe cupluri

Horoscop dragoste pentru 2015. Anul oilor de lemn promite divulgarea sinceră a sentimentelor: cei care își înșela partenerii, vor înceta să mai facă acest lucru, iar multe cupluri se destramă.

RomaniaTV.net
21 dec. 2014, 17:53
HOROSCOP 2015: Se despart multe cupluri

Horoscop dragoste 2015 – Berbec

Berbecul își poate lega viață de cineva care are bun gust, o gândire flexibilă și o viziune profundă. Pe plan familial, Berbecul va avea un stil de viață furtunos, plin de conflicte și chiar va avea loc o separare temporară. Din fericire, în cele mai multe cazuri peste tot în lume, Berbecul va face primul pas. Este posibil să plecați într-o excursie romantică în doi, nu neapărat exotică și costisitoare.

Horoscop dragoste 2015 – Taur

Reprezentanții acestui semn încep să se schimbe și pot intra într-o depresie. În anul 2015, Taurii trebuie să-și exprime sentimentele față de partenerul lor, să îl respecte și să învețe să-i respecte deciziile. Dacă îndeplinesc aceste condiții, vor avea un an plin de iubire și vor avea armonie în cuplu. Taurii trebuie să fie atenți și precauți și să nu cedeze tentațiilor.

Horoscop dragoste 2015 – Gemeni

Mulți Gemeni simț că se plictisesc și la începutul anului, unii vor realiza că au ales partenerul greșit. Cei care sunt într-o relație de ceva timp, au parte de multe conflicte, care pot duce la o ruptură. Persoanele care sunt singure își pot găsi dragostea adevărată și se pot îndrăgosti la prima vedere.

Continuarea pe BEWOMAN.RO