HOROSCOP 2016: Zodia care va înşela în luna martie

Luna martie vien cu surprize pentru anumite semne zodiacale. 

02 mart. 2016, 10:10
HOROSCOP 2016: Zodia care va înşela în luna martie

HOROSCOP LUNAR BERBEC 

DRAGOSTE

Esti tot mai interesata de viata ta sentimentala, esti dornica sa te indragostesti si ai sperante mari pentru viitor. Dupa 12 martie, lucrurile se vor complica, devin usor confuze si instabile. Daca esti deja intr-o relatie, va trebui sa treci peste un obstacol, iar daca reusesti asta, te vei apropia si mai mult de partenerul tau. In cazul in care relatia ta nu este foarte solida si aveti deja probleme, sunt mari sanse de ruptura. Sansele de a te implica intr-o relatie secreta sau de a avea aventura cu o persoana casatorita sunt foarte mari.

CARIERA SI BANI

In luna martie esti foarte ambitioasa si vei ajunge foarte departe in cariera. De cativa ani, Pluto a avut grija ca viata ta profesionala sa fie principala ta preocupare. In 2016, Saturn, planeta care conduce casa carierei zodiei tale, este in Sagetator, astfel ca vei avea o energie extraordinara sa lupti pentru a-ti atinge visurile. Ai foarte mult potential in aceasta luna, dar il vei atinge cu o singura conditie: sa fii foarte organizata si sa ai o strategie in tot ce faci. In caz contrar, energia s-ar putea sa scape de sub control si te-ar putea face sa actionezi impulsiv. Din punct de vedere financiar, pastreaza-ti luciditatea, mai ales dupa 12 martie. Incearca sa nu faci cheltuieli nejustificate pana nu obtii o stabilitate financiara.

SANATATE

Te simti mai obosita decat de obicei, iar in prima parte a lunii vei avea ceva probleme de concentrare. Imunitatea ta este destul de slaba si esti predispusa la raceli si infectii. Excesele iti vor face rau, asa ca stai departe de ele. Ai mai multa grija de tine, mai ales daca suferi de boli cronice. In ultima parte a lunii, vei reveni la starea ta normala de sanatate. Sfatul pentru aceasta luna: pregateste-te sa iei initiativa mai des!