Horoscop: Zodiile care vor se vor despărţi până în 2017. Sfârşit de an furtunos şi un an viitor plin de CONFLICTE AMOROASE

Anul 2017 începe furtunos pentru câteva zodii, care decid că este momentul să îi spună adio partenerului. Zodiile care se vor despărţi au parte de un an furtunos.

RomaniaTV.net
20 dec. 2016, 10:05

Uranus se afla in continuare in Berbec pe tot parcursul anului 2017. Jupiter retrogradează in casa casatoriei Berbecului din februarie pana in iunie 2017. In aceasta perioada, nativul zodiei Berbec va avea suficient timp sa reevalueze situatia si sa puna punct daca este cazul. Pentru Berbeci, este foarte probabil sa se intoarca spre o iubire mai veche.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care încep anul 2017 cu dreptul

Săgetător

În plan matrimonial, 2017 nu va fi cel mai bun an pentru Săgetători. Cu Saturn în casa relațiilor Săgetătorilor, dragostea sau căsnicia lor riscă să fie pusă la încercare. Dacă formați un cuplu solid, astrele nu vor duce neapărat la despărțire, dar cu siguranță vor exista tot felul de dispute între tine și partenerul tău. Dacă vei fi suficient de atentă, vei învăța multe din toate aceste trăiri.

Capricorn

În 2017, fie îți oficializezi relația, fie renunți definitiv la actuala relație de cuplu. Saturn testează trăinicia legăturii şi vrea să înţelegi mai bine ce aştepţi de la o relaţie, ce doreşti de la celalalt, ce-ar dori celălalt de la tine şi ce i-ai putea oferi. Şi vrea să înveţi să clădeşti punţi între suflete în mod responsabil, cu răbdare şi maturitate.

Cum va fi anul 2017 pentru celelalte zodii

Berbec

În 2017, Berbecii vor trăi cu Uranus în casa cuplului. o planetă iubitoare de nou și libertate , care detestă rutina şi te provoacă mereu să reinventezi viaţa în doi. Are un efect electrizant pentru relația ta conjugală, așa că vei trăi experințe de neuitat alături de persoana iubită în anul ce urmează.

Taur

Nativivele acestei zodii care au deja o relație stabile vor avea parte în 2017 de o atmosferă agreabilă în cuplu, marcată de o tandră complicitate și de mici surprize plăcute pe care vi le faceți unul celuilalt. Pentru celibatare, o relație mai veche se poate finaliza cu o căsătorie până la sfârșitul anului viitor.

Gemeni

Jupiter, Marele Benefic, va fi în casa iubirii Gemenilor până în octombrie 2017, prevestind un an pasional, care abundă de conjuncturi favorabile. Este posibil să îți extinzi familia sau să îți oficializezi relația de iubire. Pur și simplu, tu și partenerul tău vă înțelegeți din priviri, iar valorile familiei tradiționale încep să ocupe un rol tot mai important în viețile tale.