HOROSCOP 22-27 DECEMBRIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate

HOROSCOP 22-27 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele în perioada Crăciunului. 

21 dec. 2014, 16:01
HOROSCOP 22-27 DECEMBRIE: Bani, dragoste, carieră, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Printre atatea griji legate de sarbatori vi se strecoara in suflet si o intrebare: oare ati intalnit dragostea adevarata? Stati un pic si analizati-va partenerul sau, daca nu sunteti inca alaturi de cineva stabiliti-va clar ceea ce doriti de la acesta. Va ajuta mult sa va limpeziti.

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o perioada aglomerata de multe lucruri neterminate, de cumparaturi parca inepuizabile si de musafiri sositi pe neasteptate. Faceti o lista si bifati doar ce este intr-adevar necesar. Cateodata va aglomerati inutil dorind sa le rezolvati personal pe toate. Mai lasati-i si pe ceilalti sa va ajute!

GEMENI 22.05-21.06: Aveti nevoie de sfaturi si va ganditi sa-i intrebati pe cei mai fideli prieteni. Contati pe indemnurile lor. Alegerea este greu de facut daca nu va da nimeni un imbold. Liste, cadouri, cheltuieli, datorii, musafiri, invitati… totul va oboseste. Nu-i asa ca sunt prea multe pentru dumneavoastra? Concentrati-va doar pe ce este intr-adevar urgent.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o saptamana dificila pentru dumneavoastra. Multe decizii de moment va pun in dificultate, mai ales daca nu va puneti in ordine lista de prioritati. Consultati-va cu membrii familiei si nu veti fi dezamagiti. Acestia stiu bine cum o luati razna la cumparaturi.

LEU 22.07-22.08: Puteti sa va folositi de energia acumulata si sa duceti la bun sfarsit tot ceea ce vreti sa realizati. Poate va subestimati si nu constientizati ca puteti munci atat de mult. Nici la serviciu nu va este usor, mai ales acum, de sarbatori. Eforturile, insa va vor fi rasplatite.

FECIOARA 23.08-22.09: Va simtiti prinsi intr-o ceata deasa si parca nu mai zariti soarele de prea multe zile. Nu-i nimic. Totul se rezolva daca mai bagati mana in buzunar sa cheltuiti un pic si din rezerve, fara sa va mai ganditi cat de mult cheltuiti. Macar o data in an meritati putin rasfat suplimentar!

BALANTA 23.09-22.10: Situatia financiara arata mai bine decat va inchipuiti. Castigurile vin pe ultima suta de metri dar le primiti si le si cheltuiti repede. Va rezolvati toate problemele urgente si pe urma stati langa brad asteptand cadourile. Mare grija! Mos Craciun nu vine decat la cine merita!

SCORPION 23.10-21.11: Debordati de farmec si nu exista nicio indoiala ca o sa-i fermecati pe cei mai dragi dumneavoastra. Trebuie sa fiti constienti insa ca asa cum v-ati invaluit in praf de zane, tot atat de repede se poate incheia basmul. Aruncati doar o vorba ironica si gata, farmecul a disparut.

SAGETATOR 22.11-21.12: Indiferent ce va capteaza atentia veti pune nevoile dumneavoastra pe locul al doilea. Va intereseaza doar fericirea familiei, a celor mici, mai ales, a prietenilor si a colegilor care va sunt dragi. In rest, nimic nu pare sa va indispuna.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va intalniti cu un prieten pe care-l vedeti foarte rar iar relatia platonica de pana acum se poate transforma intr-o idila de zile mari. Sigur pluteste romantismul in aerul pe care-l respirati si asta se vede. Sunteti mai zambitori acum, la sfarsit de an si va sta bine asa.

VARSATOR 20.01-18.02: Parfumul bradului proaspat adus in casa va determina sa va aduceti aminte cat de mult va era dor de sarbatori. Fie ca va intalniti cu restul familiei, cu rudele de care va era dor sau doar cu amicii cei mai buni, va simtiti ca in al noualea cer. Nu uitati sa puneti ceva si sub brad…

PESTI 19.02-20.03: Chiar acum, spre finisul anului, ar putea sa se iveasca o idila cu aroma de sarbatoare. Parca sunteti intr-o poveste de Andersen sau doar visati cu ochii deschisi. Persoana de langa dumneavoastra asteapta cam de multa vreme sa o apreciati. Ce-ar fi sa incepeti chiar acum!

Sursa: CASANDRA