HOROSCOP 24-30 IULIE: Norocul loveşte multe zodii în această săptămână

HOROSCOP 24-30 IULIE: Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!  

24 iul. 2017, 08:34
HOROSCOP 24-30 IULIE: Norocul loveşte multe zodii în această săptămână

BERBEC

Trebuie să aduci câteva schimbări în stilul tău de viaţă. Dacă simţi că nu mai ai energia de altădată, este momentul perfect pentru un control de rutină. Nu ignora nici alimentaţia şi odihna! Pe plan profesional nu stai deloc rău, toate eforturile pe care le-ai depus până acum sunt pe cale să fie recompensate financiar. În cuplu, pasiunea pe care ai ţinut-o bine ascunsă până acum iese la suprafaţă.
 
TAUR
 
De luni ai șansa unor oportunități extraordinare. Poți învăța o grămada de lucruri noi doar vorbind cu persoanele care trebuie, și te poți și distra în același timp. Miercuri, toți ochii sunt pe tine, așa că dă tot ce poți pentru a-i impresiona pe cei din jur. Bucură-te de atenția acordată și fii deschisă unei noi povești de dragoste. În weekend, descoperă noi locații, idei și împărtășește-le și altora.
 
GEMENI
 
In această săptămână parcă nu ești tu! Dacă de obicei comunici foarte ușor, începând de luni va trebui să depui ceva efort pentru a te face înțeleasă. E foarte important să comunici în special cu familia ta și cu cei apropiați ție. De miercuri, nu te teme să începi ceva chiar dacă nu ai nicio intenție de a finaliza. Altcineva te va ajuta să ai rezultate excelente.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro