HOROSCOP 24 IULIE 2017: Ce v-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii

HOROSCOP 24 IULIE 2017: Se anunță discuții intense și confruntări cu familia pentru Capricorni.

24 iul. 2017, 03:57
HOROSCOP 24 IULIE 2017: Ce v-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii

Berbec

Veti primi, pe neasteptate, o veste, o informatie noua si interesanta pentru dumneavoastra, dar care ar putea avea atat semnul plus, cat si minus. Situatia va evolua de asa maniera, incat va trebui sa comunicati intens, stiind nu doar sa vorbiti, dar sa si ascultati ce are de spus interlocutorul. In general, astrele va sfatuiesc sa taceti mai mult, lasandu-i pe ceilalti sa vorbeasca. Astfel, veti putea deveni detinatorul unor informatii pretioase.

Taur

Sunteti tentati sa spuneti ce ganditi, direct in fata! Si veti avea ce spune, pentru ca astrele v-au inzestrat cu o atentie sporita la detalii. Observati chiar si cel mai mic neajuns. Pe de o parte, acest mod de abordare directa, deschisa, fara menajamante, va ajuta sa rezolvati unele probleme, dar, pe de alta, va poate crea altele. Pentru a evita conflicte, trebuie sa reduceti comunicarea la minim, indreptandu-se atentia si energia spre alte activitati, chiar si casnice.

Gemeni

Nu va puteti relaxa astazi: de atentia, prudenta si neincrederea dumneavoastra pot depinde multe. Indiferent ce faceti, trebuie sa actionati astfel de parca ati semna contractul vietii dumneavoastra, verificand orice cuvant, orice virgula, pentru a nu scapa din vedere vreo nepotrivire nefericita. Trebuie sa fiti cu ochii in patru, pentru ca de neglijenta dumneavoastra vor putea profita altii.

Rac

Este posibil sa deveniti astazi tinta unor critici aspre, ba chiar sa va fie puse la indoiala anumite drepturi. Nu sunt excluse, de asemenea, infatisari in fata diferitelor instante de judecata pentru clarificarea unor chestiuni controversate in care v-ati trezit implicat. In primul rand, neintelegerile ar putea fi legate de bani si mostenire, dar sunt posibile si conflicte la locul de munca, alte confruntari cu ceilalti. Pentru ca lucrurile sa nu degenereze, trebuie sa fiti diplomati, sa evitati momente delicate.

Leu

Trebuie sa fiti dur, dar corect. In orice caz, asa credeti dumneavoastra. Atacati cu determinare orice activitate, iar lipsa de entuziasm a celorlalti o priviti ca o tentativa de a fi sabotat. Daca vreti sa aveti rezultate, incercati sa fiti mai flexibil in relatia cu ceilalti. Da, fiti intransigenti, criticati, dar nu uitati sa aratati si partea buna a lucrurilor, sa incurajati.

Fecioara

Aveti sansa sa simtiti armonia cu restul lumii. Sunteti deosebit de echilibrati in gandire si sentimente, ceea ce va ajuta sa comunicati cu ceilalti foarte usor. In discutii sunteti inclinati sa ascultati, intervenind doar cand este stricta nevoie. Sinceritatea dumneavoastra este astazi capabila sa faca minuni.

Balanta

Vi se ofera astazi posibilitatea de a va schimba radical parerea despre ceva sau cineva. Posibil, acest lucru se va intampla dupa ce veti primi o veste, o informatie. Sau poate este rezultatul unei analize logice a situatiei in sine. Intr-un fel sau altul, trebuie sa fiti pregatiti pentru asemenea rasturnari. Chiar si cele mai banale lucruri vor capata astazi alte conotatii.

Scorpion

Sunteti mai pedanti si mai atenti ca niciodata! Nimic nu scapa privirii dumneavoastra! Astrele va promit oportunitati excelente la locul de munca, care reclama o concentrare si daruire totale. In schimb, veti gasi cu greu un limbaj comun cu cei din jur, pentru ca va desprindeti cu greu de gandurile dumneavoastra, de activitati.

Sagetator

Atrele va indeamna sa renuntati la tot ce este vechi si nu va mai place, sa eliberati in viata dumneavoastra loc pentru ceva nou. In acest scop, trebuie fie sa faceti o curatenie la sange, fie o analiza detaliata a ceea ce se petrece in viata dumneavoastra. Numai asa veti putea scapa de anumite ganduri care va apasa in ultimul timp.

Capricorn

Nu sunteti in cele mai bune toane astazi si multe va enerveaza in relatiile cu ceilalti. De aceea, pareti tot timpul pus pe cearta. La un moment dat veti dori sa mergeti mai departe, sa spuneti tot adevarul, ceea ce, cu siguranta, va scoate pe cineva din sarite. Mai bine concentrati-va pe propriile treburi si lasati-i pe ceilalti in pace. In utlima instanta, este vorba de colegi, de apropiati si sigur nu va doriti sa ii suparati.

Varsator

Nu trebuie sa luati hotarari importante sau sa faceti ceva deosebit, pentru ca puteti gresi. Poate nu aveti suficiente informatii intr-o chestiune sau alta sau informatia de care dispuneti nu este corecta. In plus, nu sunteti destul de ferm in ceea ce faceti, ociland intre o decizie sau alta. Prin urmare, nu actionati, multumiti-va sa planificati viitoarele actiui.

Pesti

Ardeti de dorinta de a critica pe cineva, dar trebuie sa va reprimati aceasta tentatie. Sunteti deosebit de atent la detalii, astfel incat orice mica neregula va sare in ochi. Pentru a nu pierde o zi cu totul felul de fleacuri, incetati sa mai despicati firul in douazeci de mii de bucati. Acceptati faptul ca nimeni nu e perfect si bucurati-va de viata!