HOROSCOP 27 martie-2 aprilie: Cum stai cu banii în această săptămână

HOROSCOP 27 martie-2 aprilie: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

26 mart. 2017, 17:33
HOROSCOP 27 martie-2 aprilie: Cum stai cu banii în această săptămână

BERBEC

Este foarte important să accepţi şi ideile celor din jur în această săptămână. Ca angajat, trebuie să te conformezi regulilor impuse, pentru că deocamdată nu ai libertatea de a face doar ceea ce vrei tu. Situaţia ta financiară este în pericol atât timp cât te joci cu focul la locul de muncă. Nu îţi subestima şefii!

TAUR

Eforturile tale vor fi răsplătite în această săptămână şi vei fi mândră de ceea ce obţii doar prin forţele proprii. Faptul că nu eşti genul care să ceară ajutor şi face totul pe cont propriu, te va propulsa în aceste zile pe plan profesional. Nu îţi pierde totuşi timpul cu activităţi din care nu ai nimic de câştigat!

GEMENI

Munca în echipă îţi poate aduce mai mulţi bani în această săptămână, trebuie doar să te adaptezi în funcţie de situaţie. Expune-ţi ideile cu mai mult curaj şi vei reuşi să îţi duci la bun sfârşit dorinţele profesionale. Dacă eşti implicată într-un proiect de care eşti foarte ataşată, acum este momentul să ceri sfaturi persoanelor cu mai multă experienţă.

RAC

Cum viaţa sentimentală te-a stors de energie, în această săptămână îţi va fi foarte greu să te concentrezi la locul de muncă. Şansele de avansare sunt mari, însă trec pe lângă tine fără să ştii de existenţa lor. Este doar o chestiune de timp până când cineva îţi va atrage atenţia şi te va aduce cu picioarele pe pământ.

Citeşte mai multe pe eva.ro