HOROSCOP: 3 zodii blestemate. Se alege praful de tot ce fac

Autobuzul iti fuge de sub nas fix cand ai ajuns in statie, tipul pe care ai pus ochii s-a indragostit nu de tine, ci de cea mai buna prietena a ta, iar la interviul pentru postul mult visat ai intarziat fiindca liftul s-a blocat intre etaje. E clar, esti urmarita de ghinion. Sau de vreun blestem, cine stie? Exista cateva zodii care au parte de intamplari ciudate, care par sa se impiedice cand le e lumea mai draga.

16 mart. 2017, 12:50
HOROSCOP: 3 zodii blestemate. Se alege praful de tot ce fac

Balanta

Norocul nu iti surade. Raul care ti se intampla are drept cauza, de cele mai multe ori, lipsa ta de tact. Sunt si situatii in care nu intelegi de ce se misca atat de greu lucrurile in ceea ce te priveste. Atunci esti tentat sa crezi ca vreun blestem ancestral isi face efectul asupra ta. E posibil. E ca si cum Universul te-ar ignora in totalitate. De aceea, n-ar stria sa inveti sa-ti faci singur norocul si sa stai departe de situatiile penibile.

Gemeni

Esti instabil emotional si ajungi sa traiesti dupa cum sufla vantul. E un haos total in capul tau si in viata ta. De aceea, de cele mai multe ori renunti la tot fix cand esti la mijlocul drumului. Iti lipseste perseverenta si rar reusesti sa duci un lucru pana la capat. Esti o persoana superstitioasa si pui orice esec pe seama ghinionului. Ai impresia ca esti victima Universului si sa nu te mire daca chiar asa vor evolua lucrurile pentru tine.

Rac

Esti o persoana pesimita, fapt care nu te ajuta deloc sa iti mentii un echilibru emotional in atingerea scopurilor pe care ti le propui. Oscilezi, te temi, refuzi sa vezi partea plina a paharului. Te lasi condus dee sentimente, iar acest lucru mareste dezechilibrul. Nemultumirea constanta nu face decat sa atraga si mai abitir raul. Esti predispus la tot felul de incidente jenante pe care nu prea ai cum sa le previi.