HOROSCOP 30 MARTIE 2015: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 30 MARTIE 2015: Află ce ţi-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii pentru zodia ta. 

29 mart. 2015, 16:19
HOROSCOP 30 MARTIE 2015: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 30 martie 2015 – Berbec 
Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru ca si ele au rostul lor, acela de a te pune la incercare, de a-ti testa ambitia si dorinta de a reusi, ca atare nu te impovara inutil de suferinte. Uneori, se ajunge mai lent si mai anevoios la marile vise, dar, pentru ca drumul e ceva mai sinuos, cu atat mai mare va fi satisfactia atunci cand vei ajunge la capat. Priveste cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales si nu te abate de la acest curs, nici macar cand dai piept cu mari probe. Nu e nimic atat de greu sau de dramatic incat sa nu poti duce la indeplinire, deci du-ti sarcina la capat!

Horoscop 30 martie 2015 – Taur
Este o zi excelenta pentru un dialog constructiv, deoarece ai si o minunata capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis si la obiect, ca sa fii inteles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informatie clara, documentata, verificata, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur ca si la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merita sa le memorezi. E ca si cum vorbesti la telefon si tot ce emiti precum si tot ce receptezi e informatie pretioasa si pentru tine si pentru cel de la celalalt capat al firului, deci comunica liber, deschis, sincer!

Horoscop 30 martie 2015 – Gemeni
Incearca sa privesti oamenii dintr-o perspectiva mai toleranta, mai blanda, fara sa tot gasesti nod in papura la oricine. Chiar daca stii ca nu toti au inima buna si nu merita toata iubirea ta, fa un efort sa renunti, pentru o zi, la judecati, la critici, la reclamatii, si sa treci cu vederea ceea ce nu-ti place la cei din jurul tau. Ai sa vezi ca se schimba energia in relatia cu acestia, pentru ca, oferindu-le pe tava ganduri bune si cuvinte frumoase, ii vei dezarma mai usor si vei indulci mult comunicarea. Chiar daca unii incearca sa te atraga in jocurile lor de culise, nu le da satisfactie si refuza asemenea indeletniciri, aratandu-le ca ai numai ganduri bune fata de oricine.

Horoscop 30 martie 2015 – Rac
Stai de ceva vreme cu o anumita declaratie pe buze si tot nu ai curajul sa o exprimi liber. Ti-e putin frica de impactul cuvintelor tale, si preferi sa taci, deocamdata, asteptand momentul potrivit pentru a-ti exprima public opinia. E ca si cum ar trebui sa spui ultimul cuvant intr-o situatie si inca nu esti suficient de bine pregatit. Poate a venit vremea sa spui un da sau un nu la o intrebare capitala: daca accepti sau nu un job, daca refuzi sau nu o oferta… Sau poate trebuie sa spui adio unui loc sau unei persoane, si tot tragi de timp, cu speranta ca se mai schimba ceva. Ei bine, a venit vremea sa deschizi gura si sa spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!

Citeşte mai mult pe revista TEO