Horoscop: 4 zodii care calcă-n străchini. O comit mai des decât „permite legea”

Sunt persoane impulsive, care nu au răbdare să se gândească şi la consecinţele lucrurilor pe care le fac, motiv pentru care acţionează exact aşa cum le dictează conştiinţa de moment. Ulterior, ajung să regrete, dar e prea târziu ca să mai poată îndrepta lucrurile.

RomaniaTV.net
26 aug. 2016, 10:54
Horoscop: 4 zodii care calcă-n străchini. O comit mai des decât „permite legea”

Berbec

Acest nativ actioneaza cel mai adesea sub impulsul momentului, fara sa tina de efectele pe care le-ar putea avea faptele sale. De cele mai multe ori jigneste cu o nonsalanta iesita din comun. E prea mandru ca sa recunoasca faptul ca a gresit, deci nu te astepta la scuze din partea sa. Nu are o problema in a-si expune punctul de vedere nici macar in fata unui superior, riscand chiar sa isi piarda locul de munca. 

Citeşte şi  Horoscop: Cât de mare e riscul să divorţezi, în funcţie de zodie

Sagetator

Sagetatorul se inscrie si el cu succes in aceasta categorie. E mandru de curajul pe care-l are mai ales atunci cand trebuie sa isi expuna punctul de vedere. Spune intotdeauna ceea ce gandeste, insa acest lucru nu ii aduce numai avantaje. Pentru ca spune tot ce-i sta pe limba s-ar putea sa se aleaga si cu niscaiva dusmani. O comite uneori si la nivel inalt si atunci nu mai poate schimba nimic.

Citeşte mai mult pe studentie.ro