Horoscop 5 august 2015: „Eşti colacul lui de salvare”

Horoscop 5 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodie. 

04 aug. 2015, 12:27
Horoscop 5 august 2015: „Eşti colacul lui de salvare”

Horoscop 5 august 2015 – Berbec

Ti-e putin teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arate ca ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti rationale. De data aceasta consideri ca a-ti dezveli latura fragila ar fi un semn de slabiciune din partea ta, de aceea preferi sa stai cuminte in banca ta, aproape nevazut de nimeni, ca nu cumva sa-ti strici reputatia de om atotputernic. Dar sunt totusi momente cand sensibilitatea trebuie sa iasa la iveala, ca atare vezi daca merita sa o cenzurezi continuu sau s-o mai lasi, uneori, sa se manifeste.

Horoscop 5 august 2015 – Taur

Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atentie trebuie sa o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile in desfasurare, dar numai de tine depinde sa discerni intre tot ce afli in jurul tau. Cineva iti da un exemplu de moderatie, de modestie, de cumpatare si daca faci ca el, ai numai de castigat, ca atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri asezata deja pe un teren stabil.

Horoscop 5 august 2015 – Gemeni

Ai o oarecare tendinta spre izolare, o ciudata atractie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iuresul lumii pentru ca ai ceva important de studiat si te inchizi de buna voie in casa. Nu esti usor de vazut la ochi, preferand singuratatea. Calatoriile sunt si ele problematice, apar piedici sau modificari de program care te vor tine sau chema inapoi acasa. Nu esti intr-o pasa prea buna, cuprins deodata de tot felul de complexe, de angoase, de ganduri, fara a avea incredere in tine de aceea respingi total contactul cu lumea.

Horoscop 5 august 2015 – Rac

Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, dar daca ti-ai aduce bine aminte, ti-ai da seama ca si el a fost alaturi de tine intr-o ocazie asemanatoare, deci a venit vremea sa-i intorci cumva serviciile. Lasa orice alta activitate deoparte si dedica-te lui, pentru ca tu detii cheia problemei sale. Esti colacul lui de salvare!

Horoscop 5 august 2015 – Leu

Proiectul de care trebuie sa te ocupi de dificil, asa este, dar trebuie sa te implici trup si suflet, pentru ca e nevoie si de participarea ta. Nu incerca sa te fofilezi, nici sa fugi de efort, pentru ca nu ai cum sa scapi de aceste sarcini, oricat de grele ar fi. Intra si tu in joc, pune umarul alaturi de cei direct implicati, si nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune si in final si recompense comune, deci merita sa ta alaturi. Nimeni nu va incerca sa traga pe turta lui toata munca, ci la final fiecare va recunoaste participarea celorlalti, ceea ce va satisface pe toata lumea. Gaseste-ti locul in efortul colectiv!

Horoscop 5 august 2015 – Fecioara

Ai un mare vis in minte, dar uneori te sperii chiar tu de el si teama aceasta genereaza oprelisti. Ai un exemplu demn de urmat in fata ochilor, o persoana caruia i s-a implinit visul similar cu al tau, ca atare incearca ori sa-l imiti, ori sa-i calci pe urme, pentru ca reteta sa de succes ti se potriveste si tie. Evident, tu nu esti exact ca el, dar poti face unele ajustari pe ici, pe colo la modul tau de a fi pentru a-i semana, semn ca scopul spre care evoluezi necesita si din partea ta unele eforturi de vointa. Nu poti ajunge acolo fara unele modificari chiar asupra ta, ca om!

Citeste mai mult pe Revista Teo