Horoscop 5 mai 2015: Tauri nu primesc tot ce îşi doresc

Horoscop 5 mai 2015: Vezi ce îți rezervă astrele.

04 mai 2015, 12:44
Horoscop 5 mai 2015: Tauri nu primesc tot ce îşi doresc

Horoscop 5 mai 2015 – Berbec

Nu te lua dupa judecatile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au facut tu candva si numai de acela se leaga. Tu intre timp ai evoluat, ai acumulat experienta, dar ei tot la vechea ta eroare se raporteaza, uitand ca omul cat traieste invata. Nu te lua dupa cei nedrepti care te acuza de cine stie ce erori demult comise, dar pe care tu intre timp le-ai reparat deja, ai invatat din ele, te-ai perfectionat si ai urcat treapta cu treapta spre mai bine, deci felul in care te privesc ei nici nu mai este valabil. E ca si cum ei te privesc la nivelul din liceu, cand tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai rabdare cu ei sa afle cine esti.

Citeşte şi HOROSCOPUL VERII realizat de Mariana Cojocaru: Se anunţă sacrificii karmice

Horoscop 5 mai 2015 – Taur

Nu primesti intotdeauna de la viata chiar tot ce ti-ai dori, nu in forma visata sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie sa-ti pierzi credinta. Chiar si aceste mici esecuri au rolul lor, pentru ca ele te ajuta sa-ti educi rabdarea, sa-ti cultivi credinta, pentru ca, daca le-ai primi pe toate pe tava, ai avea o viata foarte banala. Asa lupti permanent cu piedicile, descoperi cat de puternic si ambitios poti fi, si tocmai pentru ca unele vise sunt mai greu de atins, cu atat mai mult te motiveaza lupta! Uneori primesti altceva in schimb, semn ca legea compensatiei functioneaza, ca atare accepta inlocuitorul, pana una – alta.

Horoscop 5 mai 2015 – Gemeni

Nu accepta rautatile, criticile sau comentariile malitioase care mai vin de la ceilalti. Nu le meriti, deci nu le primi. Inchide orice poarta de comunicare daca ai in fata ta oameni pesimisti, negativisti, critici, pentru ca tonul lor te poate grabi si pe tine, or ziua ta ar putea fi una de succes. Fii sigur ca atunci cand toate merg bine in viata ta, se ivesc o multime de carcotasi invidiosi care incearca sa-ti strice tie bucuria, de aceea numai de tine depinde sa-i dai afara din calea ta pe acesti oameni. Imbraca-te de lumina, iubire, energie pozitiva ca intr-un scut protector, pentru ca asa ei nu te pot atinge.

Horoscop 5 mai 2015 – Rac

La ton ridicat, tu raspunde cu toleranta, la critici, tu raspunde cu apreciere, la nervi, tu raspunde cu bunatate, pentru ca numai asa poti contracara atitudinea agresiva din partea celor cu care intri azi in contact. Nu pune la suflet rautatile lor, ci incearca sa-i intelegi tu pe ei, sa le tolerezi nazurile si hachitele inerente intr-o perioada atat de tensionata, deci taci si suporta, pe cat posibil. Nu turna gaz pe foc la o banala cearta, pentru ca i-ai putea dezarma mult mai usor cu vorba dulce si cu amabilitate, decat daca ai folosi aceleasi arme! Zambeste, chiar daca ceilalti tipa: asa se vor potoli mai repede.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce personalitate ai în ZODIACUL ARĂBESC

Horoscop 5 mai 2015 – Leu

Uneori, nu primesti chiar ceea ce-ti doresti dintr-o anumita directie, deci nu-ti agata toate sperantele de un singur scop! Incearca sa ai mai multe cai de a ajunge acolo unde visezi, ca, in caz ca un plan pica, sa poti schimba rapid macazul in cealalta directie. Azi poti descoperi cat de frustrant e sa ai o singura sageata in tolba si ca sansa de a tinti pasarea din cer din prima incercare e infima. E o lectie buna sa nu te cramponezi de un unic scop, sa nu-ti pui toate ouale intr-un cos, sa nu mizezi pe o singura carte. Vezi cate vorbe din popor avertizau acelasi lucru? Se pare ca nu te-ai gandit din timp ca ai nevoie si de planuri de rezerva.

Horoscop 5 mai 2015 – Fecioara

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joaca. Simti ca pe umerii tai apasa acum o greutate cu totul speciala. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie sa-i arati persoanei iubite ce esti in stare sa faci pentru relatia voastra. E vremea logodnelor sau casatoriilor, a mutarii impreuna sau a legamintelor de iubire in care nu mai e loc de distractie, de gluma, de experimente. Daca nu ai facut pasul casatoriei, incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios la asta, pentru ca doar o astfel de sarcina matur asumata i-ar arata celui drag ce esti in stare sa faci pentru a-l pastra alaturi.

Horoscop 5 mai 2015 – Balanta

De tine depinde sa iesi din pasa fragila emotional in care te-au tras altii fara voia ta, ca atare paraseste tu singur acel loc in care simti ca planeaza tristetea, suferinta, saracia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricat de empatic ai fi, ca atare gandeste-te mai presus de orice la linistea ta, la pacea ta interioara si exterioara, la zambetul de pe propriul chip, si pleaca din acele spatii tensionate. E o chestiune de vointa sa spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru ca altul, alaturi de tine, nu a stiut sa-si rezolve problemele? Ce vina ai tu?

Citeste mai mult in Revista TEO.