HOROSCOP: Ce personalitate ai în ZODIACUL ARĂBESC

Zodiacul arăbesc este reprezentat de 12 arme care ne descriu părțile tari și părțile slabe ale personalității noastre. Vezi ce personalitate ai în acest horoscop inedit.

03 mai 2015, 15:30
HOROSCOP: Ce personalitate ai în ZODIACUL ARĂBESC

Zodiacul arăbesc se împarte în trei categorii, având în vedere că fiecare zodie este o armă în sine: armele scurte (pumnal de mână, cuțit, sabie mică, briceag), arme medii (buzdugan, lanț) și arme lungi sau mari (spadă, suliță, arc).

Ce personalitate ai în zodiacul arăbesc:

PUMNALUL (21 MARTIE – 20 APRILIE)
Este o armă care intimidează și acționează cu eficacitate promptă. Tocmai de aceea, nativii acestui semn zodiacal trăiesc viață cu multă vivacitate. Persoanele născute în această perioadă își riscă inclusiv viața pentru un ideal, chiar dacă pare din prima nerealizabil.

BUZDUGANUL (21 APRILIE – 21 MAI)
Este o armă care cere respect din prima, de teamă. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt destul de pasive în comportament dar foarte posesive, iar răul făcut se poate întoarce împotriva lor ca un buzdugan, la fel și faptele bune.

CIOCANUL (22 MAI – 22 IUNIE)
Este o armă versatilă de apărare ce poate fi de ajutor în contraatac. Nativii acestui semn zodiacal sunt strategi înnăscuți foarte bine organizați.

CUȚITUL (23 IUNIE – 22 IULIE)
Este o ustensilă de bucătărie dar poate provoca adevărate tragedii dacă este folosită ca armă. Persoanele de sub zodia cuțitului au tendința să se supraprotejeze de cei in jur deoarece cred tot timpul că cineva vrea să le facă rău.

BRICEAGUL (23 IULIE – 23 AUGUST)
Este una dintre armele arabe prin excelență, deținută în special de nobili. Briceagul este adesea împodobit cu bijuterii și suclpturi spectaculoase care impun respect. Persoanele cu un briceag în buzunar cred în iubire și loialitate iar atunci când sunt trădate, aruncă podoaba de pe armă și scot vârful uneltei.

MACETA (24 AUGUST – 23 SEPTEMBRIE)
Folosită în special de mercenari în războaie, este o armă foarte periculoasă de atac. Este specifică perfecționiștilor și persoanelor justițiare.

Citeste mai mult in Revista TEO