Horoscop 6-12 iulie. Cum stai cu sănătatea în această săptămână. Află ce spun astrele!

Nativa din Vărsător nu se va simţi prea bine în această perioadă, şi nu va afla ce are decât dacă merge la un control medical.  

04 iul. 2015, 21:04
Horoscop 6-12 iulie. Cum stai cu sănătatea în această săptămână. Află ce spun astrele!

RAC

Vei fi destul de energică în această săptămână şi nu dai semne cum că ai ceda fizic ori psihic.

În ciuda stresului la care eşti supusă şi a volumului mare de sarcini, te descurci de minune şi nu ai nevoie de ajutorul nimănui. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi, cândva organismul ar putea să îţi cedeze.

LEU

E posibil ca în această săptămână să te simţi destul de rău din cauza dietelor pe care le-ai ţinut şi acesta este un semnal de alarmă cum că ar trebui să te opreşti.

Mergi la un nutriţionist, sfaturile lui îţi vor salva fizicul, dar îţi vor proteja si sănătatea. Important este să nu aştepţi să îţi treacă de la sine, altfel problema se va agrava!

FECIOARĂ

Eşti destul de sensibilă şi vulnerabilă în această săptămână, însă măcar nu te vei lovi de probleme serioase de sănătate.

Cu toate că exagerezi din multe puncte de vedere, organismul tău se ţine bine şi nu cedează. Trebuie să ai mai mare griă cu stresul şi să îţi protejezi nervii de emoţii inutile!

BALANŢĂ

Te vei descurca în această săptămână cu toate că vei resimţi oboseala pe propriul corp.

Este foarte important ca după ce termini ce este urgent, să reuşeşti să îţi iei câteva zile libere pentru a-ţi reîncărca bateriile. Nu este nimic mai important decât sănătatea, aşa că nu ignora nici cel mai mic semnal de alarmă ori durere!

SCORPION

E posibil ca o problemă de sănătate să te ţină departe de planurile pe care ţi le-ai făcut pentru această săptămână.

Nu trebuie să te îngrijorezi prea tare, însă nici să amâni la nesfârşit o vizită la medic. Odată ajunsă acolo va trebui să respecţi cu sfinţenie sfaturile specialistului!

Citeşte mai mult pe eva.ro