Horoscop 6 mai 2016: Uite surprizele astrelor pentru fiecare zodie în parte

Citeşte horoscopul zilei de 6 mai 2016 şi descoperă  surprizele astrelor pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 09:53
Horoscop 6 mai 2016: Uite surprizele astrelor pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Relatia de iubire capata din ce in ce mai multa stabilitate. A trecut vremea incertitudinii si a tatonarii, ajungi la un raspuns clar prin care stii exact daca poti avea incredere in partener.

Ajungi la concluzia ca e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relatiei, de aceea te gandesti la un pas major: la logodna, la casatorie sau la o promisiune insotita de dovezi palpabile prin care te arati dispus sa va creati un drum comun impreuna.

Citeşte şi  Horoscop Minerva: Ce se întâmplă cu zodiile la finalul primei săptămâni din mai

Taur

Apare o schimbare de directie complet neasteptata in planurile tale si, desi pe moment te cam deruteaza, dupa ce iti vei recapata orientarea in spatiu, vei descoperi cat de bine suna acest sens nou. E un noroc chior, profita de el, pentru ca s-ar putea sa nu se mai iveasca altul prea curand, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici aceasta ocazie rarisima.

Succesul depinde enorm de cateva aspecte ce tin absolut de sansa: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neasteptat.

Citeste mai mult pe Huff.ro