Horoscop: 6 zodii care nu se descurcă în situaţii stresante fără să se panicheze

Cu toţii avem momente în care nu reacţionăm tocmai bine la stres, dar sunt câteva zodii care nu pot să treacă peste anumite situaţii fără să intre în panică. Dacă te confrunţi des cu stări de anxietate şi panică, semnul tau zodiacal s-ar putea să explice asta.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 12:24
Horoscop: 6 zodii care nu se descurcă în situaţii stresante fără să se panicheze

Berbec

Desi sunt cunoscuti pentru dinamism si versatilitate, Berbecii tind sa se schimbe atunci cand raman fara energie. De asemenea, cand lucrurile nu ies dupa planul initial, nu pot trece peste asta, si cel mai probabil raman afectati pentru tot restul zilei.

Citeşte şi  Horoscop: Singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi fericită, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Grijulii, sociabili si responsabili, Gemenii nu sunt totusi persoanele in preajma carora ai vrea sa te afli atunci cand devin stresati. Deoarece sunt perfectionisti nativi, nu reactioneaza pozitiv atunci cand un detaliu oricat de mic nu iese bine.

Fecioara

Cu foarte multe trasaturi pozitive in portofoliu, Fecioarele au un defect: pot fi critice cu toata lumea, mai putin cu ele insele. Asta nu le permite sa vada unde gresesc, iar in situatiile stresante se invart in cerc fara sa-si dea seama ce le scapa.

Citeşte continuarea pe elle.ro