HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017: Urania anunţă zi benefică pentru toate zodiile datorită conjuncţiei Mercur-Soare

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017. Aspectul dominant al zilei de azi este conjunctia Mercur-Soare, un aspect benefic pentru toate zodiile, care confera claritate in gandire, realism, rigurozitate si capacitate de analiza. De asemenea, aceasta conjunctie stimuleaza comunicarea sub toate formele. Este o zi buna pentru abordarea problemelor complexe, pentru negocieri, planuri de afaceri si planuri de viitor in general.

07 oct. 2017, 10:06
HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017: Urania anunţă zi benefică pentru toate zodiile datorită conjuncţiei Mercur-Soare

Horoscopul zilei de Duminica 8 Octombrie 2017

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu maxim interes si entuziasm, pentru ca ti se pare ca totul evolueaza repede si bine. Pastreaza acest tonus ridicat pana la capat si profita de toate stimulentele care mai apar pe parcurs. Nimic nu te poate opri din avant, lucrurile par sa se miste intr-un ritm alert care iti place, deci hai, pedaleaza mai departe cu toate resursele tale. Vestile care vor sosi de acum incolo au un efect foarte benefic pentru ca te duc direct spre scopul tau cel mai inalt. Nimic nu te mai poate intoarce acum din drum, deci tot inainte!

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Priveste cu mai mult curaj spre trecut, pentru ca detii experienta necesara pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar si ai sti sa-i oferi instructiunile cele mai pretioase. Umbla in sipetul de amintiri, scoate la lumina experiente de viata ce pot fi acum altuia de folos si impartaseste cu incredere din tot ce ai trait pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente cand tu ai trecut deja prin asta si ai sti ce este de facut. Ofera din ceea ce stii celor care au nevoie de tine ca profesor!

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai un mare vis in minte dar parca nu-l mai poti pastra doar pentru tine. Incepi sa-l impartasesti cu altii si vei descoperi atatia oameni care au aceleasi vise. Daca v-ati uni fortele, fiecare cu ce stie mai bine, ati putea grabi momentul mult asteptat al implinirii visului. Asculta parerile celor din jur, schimbati opinii, impartasiti fiecare din experienta proprie, pentru ca fiecare are cateva ponturi bune pe care le-ar putea folosi si altii. Nu trebuie sa pastrezi secretul asupra viselor tale, ci sa incerci sa tii cont si de sfaturile primite.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Esti vesel si te bucuri de tot ceea ce vezi si iti incanta inima. Dragostea este una din preocuparile preferate ale acestei zile si faci tot posibilul sa fii mereu in compania persoanei iubite care te rasfata, pur si simplu, de atata afectiune. Spiritul jucaus care inca te cuprinde are totusi si o latura superficiala, si anume te face sa te comporti ca un adolescent in relatia cu sexul opus, incat faci declaratii de dragoste fara consistenta, doar de dragul iubirii.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te simti blocat intr-un punct mort si nimic nu se mai misca, dar norocul tau e ca dai exact peste persoanele ce pot face din nou caruta impotmolita sa mearga. Apeleaza la ei cu incredere, chiar daca e un ajutor amical sau un serviciu platit unor specialisti, pentru ca ai nevoie de aceasta interventie. Singur nu poti trece peste acest hop, ci bati pasul pe loc la nesfarsit, dar daca bati la usa potrivita, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ti inima in dinti si cere ajutor!

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este cunoscut talentul tau de judecator corect in situatii cu mai multe directii de interpretare, ca atare azi vei interveni in mod salvator in problema altei persoane. Datorita tie, datorita judecatii tale juste si la obiect, detasat de orice influente din afara, se face lumina in viata celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate sansele sa castigi prietenia, admiratia si recunostinta acestui om, pentru ca ai jucat un rol important in depasirea unei situatii capitale pentru el. Datorita tie, acest om zambeste din nou!

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Uneori, visele nu se implinesc, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astazi, ca un mare scop se destrama, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezerva. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar dupa un timp iti vei da seama ca planul de rezerva a fost mai bun chiar si decat ideea ta initiala. Nu intra in panica, ci foloseste-te de ceea ce ti se ofera!

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Daca ai fost plecat o vreme din locul tau obisnuit, acum e vremea sa te intorci acasa – la propriu sau la figurat. E ca si cum s-ar termina concediul sau o vizita intr-o alta locatie decat cea normala, dar ca la orice final de perioada in care te detasezi de toate, revenirea la viata cotidiana e un pic deceptionanta. O vreme ramai cu sufletul atasat de locul de care tocmai te-ai despartit si traiesti din amintiri, dar totusi trebuie sa revii cu picioarele pe pamant cat mai repede. Nici un miracol nu tine vesnic.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Unde apari tu, lucrurile se linistesc ca prin farmec, de aceea vei vedea in ochii multora un soi de bucurie sau de relaxare atunci cand te vad. Esti factorul de echilibru in medii tensionate, esti garantia ca lucrurile vor merge intr-o directie buna imediat ce vei pune si tu umarul la actiunile care va tin laolalta. Esti apreciat pentru ceea ce stii sa faci, pentru ceea ce esti, si cum sa nu te simti bine intr-un spatiu in care toata lumea te priveste cu simpatie, recunoscandu-ti astfel valoarea.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Timpul care se scurge nu e in favoarea ta si regreti acum, privind inapoi, ca nu ai intervenit mai devreme. S-ar fi cerut un gest mai prompt din partea ta, dar ai tot stat si ai cautat nod in papura, ceea ce a consumat mari resurse de timp din partea ta. Acum se pare ca e prea tarziu sa mai intervii, ocazia a cam trecut pe langa tine, dar e o lectie buna pentru tine sa nu mai stai atat de ganduri atunci cand ti se ofera o sansa rara. Ba mai mult, e posibil ca sansa sa fi trecut pe langa tine de doua ori si de fiecare data ai alungat-o, dar crezi ca vine si a treia oara?

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Iubirea nu e intotdeauna locul celor mai frumoase povesti, ci dimpotriva, poate fi si planul celor mai triste evenimente. Pregateste-te pentru o surpriza neplacuta ce are la baza relatia ta de iubire, ori pentru ca cel drag trece prin momente dificile si iti respinge incercarile de a-i fi de ajutor, ori pentru ca insasi relatia voastra trece azi printr-un moment fragil. La bine si la greu isi arata iubirea adevarata valoare, ca atare nu te lasa intimidat de raceala sau ostilitatea care se resimte intre voi, ci lupta cu aceste oprelisti. Daca ai abandona chiar acum, ai demonstra, de fapt, cat de subtire e iubirea voastra!