Horoscop: Află care este trăsătura definitorie a zodiei tale

Curajoasa, romantica, puternica, sensibila, sau ambitioasa? Care crezi ca este cea mai pregnanta trasatura a personalitatii tale?

26 nov. 2014, 08:11
Horoscop: Află care este trăsătura definitorie a zodiei tale

Berbec – Curaj

Semn de foc, nativa zodiei berbec este intreprinzatoare si incapatanata in acelasi timp. Curajul insa este trasatura care o caracterizeaza cel mai mult. Ii place sa isi asume riscuri, ii place sa se aventureze, sa incerce lucruri noi si nu refuza noile provocari. Viata ei este una foarte palpitanta daca se ghideaza dupa instinct si isi satisface toate placerile, scrie Kudika.ro.

Feminitatea femeii berbec este una plina de ardoare si pasiune ce poate impresiona un barbat inca din primele secunde in care intra in contact si reuseste sa faca o prima impresie extraordinara.

Citeşte şi HOROSCOP: Vrea pe altcineva şi nu ştie cum să-ţi spună? Iată ce-l va da de gol în funcţie de zodie

Taur – Rabdare

Semn de pamant, nativa zodiei taur este una dintre cele mai sincere, mai calde si mai sociabile persoane. Rabdarea este cea mai mare calitate a nativei, si in acelasi timp torelabilitatea si nivelul de intelegere. Ea este o femeie intelegatoare, calma si niciodata pusa pe cearta indiferent de situatie.

Femeia taur este o femeie frumoasa, o femeie cu un puternic sex-appeal pe care stie cand si cum sa il foloseasca astfel incat sa se bucure de toate beneficile acestuia. Este o femeie puternica si inteligenta care stie ce vrea sa obtina in viata si nu se lasa pana cand nu reuseste acest lucru.

Citeşte şi Horoscop: Cum enervezi fiecare zodie

Gemeni – Curiozitate

Semn de aer, am putea spune ca femeia gemeni este cu capul in nori si cumva desprinsa de realitate. Curiozitatea este caracteristica ce o defineste cel mai bine si cu siguranta nu ne putem insela. Daca ai sa vezi o femeie cu multe carti in mana, o femeie care pune multe intrebari si are raspuns pentru orice, inseamna ca este una dintre nativele zodiei gemeni.

Mereu cu o sete incredibila de cunoastere, femeia gemeni isi face tot timpul temele si niciodata nu poate fi prinsa pe picior gresit. Este o femeie inteligenta, o femeie cu un simt artistic foarte bine dezvoltat.

Citeşte continuarea horoscopului pe Kudika.ro.