Horoscop amoros iunie 2015. Zodii şi perioade norocoase în dragoste

Luna iunie pare sa fie propice pentru majoritatea nativilor zodiacului din punct de vedere amoros. Astfel, fie ca se infiripa noi idile, fie ca relatia deja stabila a unora dintre nativi sufera o serie de schimbari, in iunie toate zodiile trec pri momente speciale in dagoste.

27 mai 2015, 05:31
Horoscop amoros iunie 2015. Zodii şi perioade norocoase în dragoste

BERBEC – HOROSCOP AMOROS IUNIE 2015
In luna iunie Berbecii descopera ca nu mai nutresc aceleasi sentimente puternice pentru persoana care le este alaturi. Incepandde pe 15 iunie vor demara o serie de discutii in acest sens si sunt sanse foarte mari ca pana la finalul lunii sa ramana singuri. Acest lucru este benefic pentru Berbeci avand in vedere ca este ceea ce isi doresc cu adevarat.

TAUR – HOROSCOP AMOROS IUNIE 2015
Luna iunie ii prinde pe Tauri intr-o perioada destul de ambigua din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii nu pot identifica concret ce sentimente au cu privire la diversele persoane care le patrund in suflet. Abia dupa 20 iune situatia se va clarifica si vor alege cu cine sa isi petreaca o buna parte din viitor.

GEMENI – HOROSCOP AMOROS IUNIE 2015
Gemenii insa, la fel ca si pe plan financiar, pe plan amoros stau nespus de bine in luna iunie. Mai mult, intr-o intr-o perioada de romantism statornic ce ii va face sa se simta cat se poate de fericiti in perioada ce urmeaza.

RAC – HOROSCOP AMOROS IUNIE 2015
Luna iunie nu sete neaparat speciala din punct de vedere amoros pentru Raci. Nativii acestei zodii traiesc o perioada de normalitate in ceea ce priveste amorul. Mai precis, au tendinta de a isi da interesul pentru a face ca relatia actuala sa mearga. Pe 25 iunie insa se prevede o schimbare in dragoste.

LEU – HOROSCOP AMOROS IUNIE 2015
Luna iunie este foarte buna din punct de vedere amoros pentru Lei, acestia fiind una dintre cele mai norocoase zodii din acest punct de vedere. Mai precis, persoana iubita vine cu o propunere surprinzatoare, in ceea cepriveste casatoria, dupa data de 15 iunie.

FECIOARA – HOROSCOP AMOROS IUNIE 2015
Fecioarele isi dau seama in iunie ca se afunda din ce in ce mai mult intr-o relatie care, in aparenta, este benefica. Insa, de pe 20 iunie incolo, incep sa-si puna o serie de intrebari cu privire la gradul de sinceritate din relatia lor. Rezolutia de la finalul lunii ar putea sa ii dea peste cap pe acesti nativi.

Continuarea pe Lyla.ro.