Horoscop bani august. Cum stai din punct de vedere financiar

Luna august este una dintre cele mai active din punct de vedere al schimbarilor pe plan financiar pentru toti nativii zodiacului. Asadar, fiecare dintre ei va avea surprize, fie placute fi eneplacute, la capitolul «bani».

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 06:38
Horoscop bani august. Cum stai din punct de vedere financiar

BERBEC: HOROSCOP BANI AUGUST

Luna august este poate cea mai dificila din punct de vedere financiar pentru nativii din Berbec. Este posibil ca la inceputul lunii sa faca rost de o importanta suma de bani, insa incepand de la a doua jumatate a lunii sa fie nevoiti sa-i investeasca pentru a-si asigura viitorul. Mai precis, isi dau seama ca persepctivele lor banesti pentru restul anului nu sunt tocmai bune, asa ca vor risca si vor investi de nevoie.

TAUR: HOROSCOP BANI AUGUST

Taurii au parte de surprize neplacute din punct de vedere financiar din a doua jumatate alunii august. Se vor confrunta cu o serie de cheltuieli neasteptate care-i vor da peste cap si care le vor strica planurile in ceea ce priveste viitoare investitii.

GEMENI: HOROSCOP BANI AUGUST

Luna august este minunata din punct de vedere financiar pentru nativii din Gemeni. Reusesc sa faca o schimbare majora din punct de vedere profesional care va veni si cu un pachet salarial foarte satisfacator. In august reusesc in sfarsit sa gaseasca echilibrul financiar de acre au nevoie.

RAC: HOROSCOP BANI AUGUST

Luna august este linistita din punct de vedere financiar pentru nativii din Rac. Cheltuielile nu depasesc deloc veniturile si mai mult decat atat, nativii acestei zodii reusesc si sa puna ceva banuti deoparte pana la inceputul lui septembrie.

LEU: HOROSCOP BANI AUGUST

Luna august este si pentru Lei destul de buna din punct de vedere financiar, mai ales incepand cu a doua jumatate. Astfel, dupa 15 august fac rost de o importanta suma de bani de care chiar au nevoie pentru o investitie pe termen lung. Aceasta suma de bani pica la marele fix si va cataliza o serie de venituri substantiale in viitorul apropiat.

FECIOARA: HOROSCOP BANI AUGUST

Fecioarele se consfrunta cu probleme destul de mari din punct de vedere financiar in luna august. Din pacate, nu reusesc sa acopere toate cheltuielile pe care le au asa ca nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa faca o serie de imprumuturi ce ii vor pune intr-o situatie destul de neplacuta.

Continuarea pe Lyla.ro.