HOROSCOP: Când te vei căsători în funcţie de zodie

Horoscop: Ziua în care te-ai născut influenţează momentul în care vei decide să rămâi toată viaţa lângă alesul inimii tale. Află când spun astrele că te vei căsători în funcţie de zodie.

17 dec. 2014, 09:01
HOROSCOP: Când te vei căsători în funcţie de zodie

Berbec. Visezi la găsirea sufletului pereche și pentru că ești o fire pasională, nu vei sta foarte mult pe gânduri când te vei hotărâ să faci acest pas. Sunt șanse mari să îmbraci rochia de mireasă înainte de 20 de ani, dar pentru că decizia ta va fi una luată în grabă, ai putea ajunge repede la divorț. Ești compatibilă cu Vărsătorii, Capricornii, Gemenii și Leii.

Taur. Ești o persoană sensibilă și loială, dar te apropii greu de oameni. Te gândești bine înainte să iei o decizie și ești dispusă să aștepți oricât pentru a găsi partenerul ideal. Pentru că îți dorești ca alegerea ta să fie pentru totdeauna, cel mai probabil vei spune „Da” după 25 de ani. Ești compatibilă cu zodiile Fecioară, Pești, Rac sau Capticorn.

Gemeni. Tu preferi diversitatea și nu te vei așeza la casa ta foarte devreme. Îți place flirtul, iar persoana de lângă tine trebuie să îți înțeleagă nevoia de independență. Vrei să te căsătorești, însă nu vei face acest pas mai devreme de 30 de ani. Balanțele, Vărsătorii, Leii și Berbecii sunt zodiile cele mai potrivite pentru tine.

Citeşte mai departe pe unica.ro