Horoscop: Care îţi e zodia opusă în dragoste

Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că există zodii opuse şi că acestea se pot calcula destul de uşor, numărând până la şase. Vezi care îţi este zodia opusă în dragoste şi ce spun astrele despre o asemenea relaţie.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 12:25
Horoscop: Care îţi e zodia opusă în dragoste

Cum se calculează zodia opusă

Varianta cea mai simplă, în care nu vă explicăm detaliile încâlcite ale astrologiei şi semnelor solare cardinale, este să explicăm cum se numără şi care sunt cele şase perechi de zodii opuse.

Citeşte şi Horoscop: Ce zeitate eşti în funcţie de propria zodie

Practic, ca să afli care îţi este semnul zodiacal opus în horoscop, trebuie să numeri şase zodii de la a ta, în ordinea în care se preced pe cer.

Astfel, berbecii sunt zodia opusă a balanţelor, taurii au ca zodie opusă scorpionii, gemenii sunt zodia opusă a săgetătorilor, opuşii racilor sunt capricornii, leii sunt opuşii vărsătorilor, iar fecioarele sunt la polul opus faţă de cei născuţi în zodia peşti.

Vezi cum să rezolvi aceste opoziţii şi ce poţi să faci dacă te-ai îndrăgostit de cineva din zodia opusă în dragoste. Iată cele şase perechi de zodii opuse în dragoste.

Vezi şi Horoscop: Planeta Venus intră în zodia Leu. Cum te afectează?

BerbecBalanţă

Zodia ta opusă este Balanţa, dar asta nu înseamnă că nu vă puteţi înţelege. Deşi aveţi elemente diferite şi caracteristici diametral opuse, puteţi să vă iubiţi cu pasiune. Balanţa este semn de aer, care poate aţâţa focul berbecului, în timp ce atitudinea pozitivă şi stilul lejer de a aborda totul voiniceşte al berbecului poate ajuta balanţa să se decidă mai repede.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.