Horoscop Cassandra 4-10 decembrie 2017: „Meniu” bogat în surprize, dar nu dintre cele mai plăcute. O zodie este lovită de noroc

Horoscop Cassandra 4-10 decembrie 2017: Citiţi previziunile astrale pentru prima săptămână din ultima lună a anului.

02 dec. 2017, 06:43
Horoscop Cassandra 4-10 decembrie 2017: „Meniu” bogat în surprize, dar nu dintre cele mai plăcute. O zodie este lovită de noroc

BERBEC 21.03-20.04: Venus se afla in Casa banilor si a sexului iar asta inseamna ca noi relatii vor prinde contur. Mai ales relatiile romantice vor avea un impact deosebit asupra dumneavoastra. Va concentrati pe persoana iubita si vreti sa-i faceti o surpriza de proportii.

TAUR 21.04-21.05: Va ganditi la parteneriate si prietenii mai mult ca de obicei si veti dori sa discutati cu acestia despre relatia in sine. Venus este cea care va ajuta ca intalnirile sa functioneze fara probleme. Acum le veti putea intelege nevoile si va puteti exprima cu usurinta sentimentele.

GEMENI 22.05-21.06: Iubirea este importanta in aceste zile si veti dori sa va aratati sentimentele fata de persoana iubita. La locul de munca Soarele, Jupiter si Venus va ajuta sa excelati. Veti avea ocazia sa va imbunatatiti conditiile de munca sau sa va gasiti un nou job.

RAC 22.06-21.07: Aveti ocazia sa va exprimati talentul creativ. Marte este in partea de jos a graficului si asta inseamna ca va crea acasa discutii de tot felul. Este posibli chiar sa va treziti ca luptati pentru ceva de care nici nu va pasa. Tineti cont ca situatia aceasta este temporara.

LEU 22.07-22.08: Concentrarea pe familie si pe casa continua. Aveti o multime de idei pentru decorarea spatiului in care traiti. Energia impusa de Marte va determina sa deveniti irascibili si sa va pierdeti rabdarea de a-i asculta pe interlocutori. Fiti atenti la aceasta influenta!

FECIOARA 23.08-22.09: Discutiile cu familia si reparatiile la domiciliu sunt pe „meniul” dumneavoastra principal. Dar, cand Marte se deplaseaza printr-una dintre casele de bani si posesiuni va veti simti mult mai bogati, chiar daca nu dispuneti de o avere impresionabila.

BALANTA 23.09-22.10: Va concentrati pe sporirea veniturilor, mai ales acum, cand aveti nevoie de multi bani. Aveti de gand sa faceti o achizitie importanta. Venus va sare in ajutor si va scoate in cale o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratati.

SCORPION 23.10-21.11: Soarele, Venus si Jupiter sunt in semnul dumneavoastra, oferindu-va o protectie divina si multa energie. Mercur este in casa castigurilor, facandu-va sa va ganditi la bani, la bogatie, la bunuri sI la tot ce pretuiti mai mult in viata. Este trist ca deseori nu stim cu adevarat ce sa pretuim si apoi il descoperim doar dupa ce il pierdem.

SAGETATOR 22.11-21.12: Marte va indeamna sa interactionati cu prietenii. Mercur este in semnul dumneavoastra si va determina sa iesiti sa vorbiti cu toata lumea, Mintea este destul de ocupata, mai ales ca sariti de la o problema la alta. In weekend aveti parte de o calatorie scurta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va bucurati de compania unor oameni creativi. Marte calatoreste prin partea de sus a diagramei, provocandu-va ambitia si determinandu-va sa munciti din greu. Preferati sa fiti propriul sef pentru ca doriti sa lucrati in propriul ritm. Evitati conflictele cu colegii de serviciu.

VARSATOR 20.01-18.02: Oamenii va observa si va admira. Evident, puteti folosi acest lucru in avantajul dumneavoastra. Vreti sa vedeti lumea si daca nu puteti calatori veti dori sa studiati mai mult, sa explorati si sa va extindeti cunostintele. Tineti cont ca Varsatorul este semnul care guverneaza stiinta si computerele.

PESTI 19.02-20.03: Este o perioada minunata pentru dumneavoastra. Vreti sa explorati totul in jur, vreti sa invatati, sa studiati, sa calatoriti, sa intalniti oameni din medii diferite. Dorinta de acumulare de cunostinte noi este de nestapanit. Potoliti-va setea inscriindu-va la un curs de perfectionare sau adoptati o noua tehnica de invatat.