HOROSCOP: Cât de bine îţi ascunzi emoţiile, în funcţie de zodie

Mai sensibile sau mai detasate, zodiile au anumite trasaturi care le face sa isi arate emotiile sau, dimpotriva, sa isi ascunda starile. Tu cum esti?

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 12:50
HOROSCOP: Cât de bine îţi ascunzi emoţiile, în funcţie de zodie

BERBEC

Nu poti sa iti ascunzi sentimentele si ai tendinta de a fi prea direct, atunci cand te superi. Cu siguranta, cand esti fericit, va sti toata lumea, pentru ca incerci sa transmiti starea de bucurie si celorlalti.

TAUR

Reusesti sa iti ascunzi sentimentele, iar atunci cand ai o problema nu te exteriorizezi. Insa ai momente in care rabufnesti si simti nevoia sa spui tot ce ai pe suflet.

GEMENI

Iti place sa tii pentru tine ceea ce simti si rar te deschizi in fata celorlalti. Insa, daca observi ca se produce o nedreptate si, mai ales, tu esti cel afectat, scoti la iveala toate sentimentele cu care te-ai incarcat.

RAC

Esti foarte sensibil si nu poti sa iti ascunzi emotiile, oricat de mult ai incerca. Reactiile tale sunt explozive, asa ca cei din jur trebuie sa se fereasca daca esti nervos.

LEU

Pentru ca nu iti place sa fii criticat, izbucnesti si scoti la iveala toate emotiile. Insa atunci cand ai o problema, preferi sa ramai singur si sa iti aduni fortele.

Citeste mai mult pe Revista Teo.