Horoscop: Cât de generos este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

În general, barbatii tind să fie uşor egoişti şi mai zgârciţi decât sunt femeile, iar acest lucru poate fi o problemă în relaţia de cuplu. Dacă vrei un iubit care să te răsfeţe cu flori şi cadouri mereu, trebuie să ştii cum să-l alegi.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 10:03
Horoscop: Cât de generos este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Afla cat de generos este iubitul tau, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul este foarte ambitios si lupta pentru ceea ce isi doreste cu adevarat. Dar asta nu inseamna ca se va comporta la fel si cand tu iti vei dori ceva. Inainte sa faca un cadou, Berbecul isi pune foarte multe intrebari, trebuie sa se asigure ca efortul financiar pe care-l face se va merita. Cu el trebuie sa duci putina munca de convingere pentru a obtine ce iti doresti.

Citeşte şi Horoscop: Bărbat sau copil? Afla cât de matur este, în funcţie de zodie

Taur

Barbatul Taur este foarte generos. El obisnuieste sa faca diverse cadouri pentru a obtine tot ce isi doreste. Nu te mira atunci cand vei fi asaltata cu tot felul de flori, bomboane sau diverse lucruri de calitate. Dar, trebuie sa stii ca intotdeauna barbatul Taur va avea un scop ascuns. Asta nu inseamna ca nu iti ofera cadouri din toata inima.

Gemeni
 
Barbatul nascut in zodia Gemeni este cel mai bun iluzionist. El iti va crea impresia ca este foarte darnic, dar foarte rar te va surprinde cu un cadou fara sa fie o ocazie speciala. Are un caracter dual si se va folosi de toate trucurile posibile pentru a te vraji si pentru a te face sa crezi altceva despre el.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai bune combinaţii de zodii. Află cu cine să te cuplezi!

Rac

Barbatul Rac este foarte sensibil si generos. El este in stare sa-si dea si camasa de pe el, numai pentru ca persoana de langa el sa se simta bine. Este foarte emotiv si-i place sa ajute pe cineva la ananghie. In relatia cu el sa te astepti sa-ti ofere cadouri si flori fara sa fie o ocazie speciala.

Leu

Barbatul Leu este foarte cumpatat atunci cand vine vorba de bani. Chiar daca are un suflet bun, la capitolul generozitate nu sta foarte bine. Prefera sa investeasca fiecare banut doar in interes propriu si foarte rar se va gandi si la ceea ce isi doreste persoana de langa el. Insa exista cazuri exceptionale in care va face ceva si pentru altii.

Află cât de generos este iubitul tău, în funcţie de zodie, pe Ele.ro.