Horoscop. Cât de important e să fii mireasă, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Pentru unele dintre noi acest eveniment este un prilej de distracţie, dar pentru altele înseamnă ceva mult mai profund. Află dacă te vezi în această postură!

09 apr. 2014, 21:04
Horoscop. Cât de important e să fii mireasă, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Pentru tine acest statut nu este deloc important, ci mai degrabă îţi doreşti să existe iubire între tine şi partenerul tău. Ai putea trăi şi fără un act care să te lege de cineva, dar ţi-ai dori totuşi să fii mireasă doar pentru a fi în centrul atenţiei şi de a fi admirată.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu îţi faci un scop din asta şi nu grăbeşti deloc lucrurile, mergi pe principiul dacă va fi va fi. Ce te atrage cel mai mult este rolul de prinţesă pe care îl vei avea şi faptul că te vei ocupa de toate pregătirile unei nunţi perfecte.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei simţi că vrei să te măriţi abia când te-ai plictisit de atâta libertate şi distracţie. Vrei să fii liberă mare parte a vieţii tale, de aceea să fii mireasă nu poate decât să îţi dea bătăi de cap. Te încântă să organizezi totul de la cap la coadă, dar vei constata la final că a fost destul de obositor.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru tine, uniunea spirituală cu iubitul tău este printre cele mai importante lucruri din viaţa unui om. Se poate spune chiar că aceasta e ţelul tău în viaţă şi încerci cu disperare să îl atingi. Jurămintele şi statutul de femeie măritată te va face să te simţi împlinită.

Leu (22 iulie – 22 august)

Eşti foarte pretenţioasă, aşa că nu vei vrea să fii mireasă decât atunci când vei fi absolut sigură de bărbatul de lângă tine. Acest angajament dintre tine şi partenerul tău nu înseamnă decât siguranţa unui confort şi trai decent. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Zodia ta e cea mai predispusă să rămână necăsătorită, şi asta doar din cauza faptului că alergi mereu după perfecţiune şi nimic nu îţi convine. Te vezi mireasă, dar nu înainte de a te asigura că vei avea familia perfectă, copiii perfecţi şi soţul finel şi iubitor.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, a fi mireasă înseamnă a scăpa de singurătate. Şi cel mai probabil vei face acest gest tocmai din această teamă. Cum vei prinde pe cineva vei încerca să pui mâna pe el definitiv. Rolul de mireasă nu te va emoţiona prea mult, dar te vei mândri şi te vei implica în organizare.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro