Horoscop: Cât de mult se implică bărbaţii în treburile casnice

Treburile casnice pot părea o adevărată corvoadă pentru bărbaţi. Cu toate acestea, unii nativi vor lucra cot la cot alături de partenere în timp ce alţii se aşteaptă ca acestea să facă totul singure. Iată cât de implicaţi sunt bărbaţii zodiacului în treburile casnice.

RomaniaTV.net
20 apr. 2016, 14:04
Horoscop: Cât de mult se implică bărbaţii în treburile casnice

Berbec

Berbecii se pricep de minune sa te vrajeasca. Par genul de barbati care se pricep la toate, insa numai teoretic. Cand vine vorba sa faca ceva practic, acesti nativi incep sa se agite, sa vorbeasca, sa explice si in final nu fac nimic.

Taur

Taurii se numara printre cei mai lenesi nativi ai zodiacului. Orice ii ceri, acesti nativi vor spune ca nu se pricep si mai bine faci tu. Adevarul este insa altul. Stiu sa faca o multime de lucruri insa le este mult prea lene.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de bărbaţi din care faci ce vrei

Gemeni

Gemenii nu sunt genul de persoane care sa se implice in treburile casnice daca nu este musai, insa sunt mereu alaturi de tine cu un sfat. Acesti nativi te vor invata cum sa speli corect vasele, cum sa dai corect cu aspiratorul si asa mai departe, insa nu se vor apuca sa faca ei asta.

Rac

Racul se implica total intr-o relatie, iar asta inseamna inclusiv treburi casnice, insa doar cu conditia sa faceti totul impreuna. Cu incurajari si laude din partea ta, acesti nativi vor reusi sa faca si singuri anumite treburi casnice.

Citeşte mai mult pe acasă.ro