Horoscop: Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Dacă simți că slujba nu ți se potrivește, e posibil ca de vină să fie ziua în care te-ai născut. La fel ca toate celelalte aspecte ale vieții și cariera este influențată de semnul zodiacal sub care te-ai născut.
Romania TV
01 feb. 2017, 11:15
Horoscop: Ce carieră ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii au stofă de lideri. Le place autoritatea și nu au probleme în a prelua conducerea la locul de muncă. Au nevoie de multă libertate și pot avea probleme într-un mediu cu multe reguli și restricții. Berbecii pot avansa foarte rapid la locul de muncă, atât timp cât se țin de promisiuni și duc până la capăt proiectele în care se implică.

Pentru Berbeci este foarte important să își dezvolte abilitățile interpersonale, deoarece nu fac întotdeauna ce au spus. Au tendința de a începe multe proiecte, însă nu le duc la capăt de unii singuri. Atunci este nevoie de o echipă bună de colegi sau prieteni care să îi susțină. Aceștia pot concretiza proiectele lor ambițioase, spune Fox.

Cariere ideale: Berbecilor li se potrivește orice are legătură cu competițiile sau activitatea fizică. Pot fi ghid montan, antrenor personal, atlet sau pot lucra pentru o organizație sportivă. De asemenea, excelează în funcții de conducere sau management.

Taur

Ca angajați, Taurii sunt logici și practici. Pot fi considerați chiar angajații ideali, deoarece pot trece rapid de la rolul de lider la cel de subordonat. Au o tendință nativă spre a conduce, însă prin puterea exemplului. Sunt buni lucrători în echipă deși uneori pot fi prea încăpățânați. Taurii trebuie să îți aleagă cu grijă luptele în care se implică la slujbă.

Cariere ideale: Fiind una dintre cele mai responsabile zodii, Taurii se descurcă de minune în cariere care răsplătesc tenacitatea și devotamentul. Slujbe în domeniul alimentației sau în vânzări, oferă Taurilor exact ceea ce le place mai mult: un mediu fix și stabil. Acești nativi se descurcă foarte bine și în domeniul financiar. Sunt firi practice și nu își asumă riscuri inutile, ceea ce îi face perfecți pentru a lucra în mediul bancar sau în finanțe.

Citeşte şi  Horoscop: Obiceiurile alimentare ale fiecărei zodii

Gemeni

Gemenii preferă să lucreze într-un mediu energic, care să le ofere posibilitatea de a interacționa cu lucruri diferite în fiecare zi. Sunt capabili să rezolve problemele rapid, însă se și plictisesc repede dacă nu li se oferă provocări. Atât timp cât nu ajung să lucreze într-un mediu în care rutina este cuvântul cheie, Gemenii vor fi fericiți pe orice poziție.

Cariere ideale: Orice domeniu în care este necesar un schimb rapid și continuu de informații este perfect pentru nativul din Gemeni. O carieră în educație, comunicații sau jurnalism li se potrivește de minune. Au minți ascuțite și adoră să analizeze toate părțile unui proiect. Gemenii ar putea fi satisfăcuți și de cariere în PR sau publicitate.

Rac

Racul este considerat a fi cea mai tradiționalistă și iubitoare zodie. Le place să conducă prin puterea exemplului și fac asta foarte bine. Orice carieră în care trebuie să acorde asistență altor persoane li se potrivește perfect. Racilor nu le plac proiectele în care munca lor nu poate fi diferențiată de a altora sau care nu produc rezultate clare. Acești nativi au nevoie de date clar și un plan de lucru bine stabilit.

Cariere ideale: Pentru Raci este foarte ușor să lucreze cu copii sau cu persoanele bolnave. Sunt excelenți asistenți sociali, profesori, avocați, directori sau angajați la un departament de resurse umane. Racii ar putea avea cariere de succes și în domeniul sănătății, mai ales ca dieteticieni sau nutriționiști.

Citeşte mai mult pe Huff.ro

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Capital.ro
Ungaria, sprijin total PENTRU ROMÂNIA. Decizia total neașteptată a fost luată DIRECT la Budapesta
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Un celebru cuplu din România se iubea pe furiș. El își înșela partenera
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Reacția virală a unei turiste din Marea Britanie când a văzut cât costă o cafea în Cluj: 'Oh, Doamne!'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
GHEORGHE DINCĂ a primit vestea chiar acum. Decizia luată în dosarul CARACAL
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'