Horoscop: Ce fel de persoane atragi în jurul tău, în funcţie de zodie

Ţi s-a întâmplat vreodată să constaţi că persoanele care se simt atrase de tine se aseamănă între ele? Ei bine, acest lucru se datorează calităţilor dar şi defectelor specifice zodiei tale. Iată ce tip de persoane atragi în jurul tău fără să depui niciun efort.

RomaniaTV.net
17 mart. 2016, 13:06
Horoscop: Ce fel de persoane atragi în jurul tău, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii atrag persoanele dornice de aventura si asta deoarece acestea vad in tine o persoana curajoasa, dorinica de a experimenta lucruri noi. Sunt genul de persoane care sunt fericite sa fie pe locul al doilea.

Taur

Taurii atrag in jurul lor persoane care tanjesc dupa loialitate. Si asta, deoarece Taurii sunt persoane loiale si sensibile care ar face orice pentru partenerul de cuplu. Persoanele care iti fac curte sunt in general mature emotional dar si financiar.

Citeşte şi  Horoscop: Cum eşti percepută ca mamă, în familia ta, în funcţie de zodie

Gemeni

Persoanele care emotii puternice si vitalitate sunt atrase de Gemeni, deoarece acesti nativi sunt intr-o continua schimbare si sunt persoane entuziaste. Acestea isi doresc ca viata lor sa includa vise, proiecte, pasiuni.

Rac

Racii atrag in jurul lor persoane care se afla in cautarea iubirii. Acestea sunt convinse ca alturi de tine pot avea o viata fericita si o familie frumoasa. Cei mai multi partenri care le fac curte Racilor sunt bogati sau pun mare accent pe viata de cariera.

Citeşte mai mult pe acasă.ro