Horoscop. Ce îl aruncă în braţele altei femei, în funcţie de zodia ta

Horoscop: De cele mai multe ori nu ne dăm seama că unele gesturi ale noastre îl pot îndepărta pe cel de lângă noi. Află care sunt lucrurile care îl pun pe fugă!

22 sept. 2014, 21:13
Horoscop. Ce îl aruncă în braţele altei femei, în funcţie de zodia ta

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Gelozia ta îl scoate din minţi pe iubitul tău, aşa că încearcă să nu îl mai baţi la cap atât chiar şi atunci când nu a greşit cu nimic. Învaţă să ştii când să te opreşti, altfel se va impulsiona ca acuzaţiile aduse pe nedrept să se transforme în realitate.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Iubitul tău fuge de instabilitatea femeii de lângă el. Dacă te uiţi după alţi bărbaţi, dacă îi povesteşti de câte ai putea face tu, însă nu îţi stă în caracter, cu siguranţă îl vei împinge pe el să facă aceste lucruri. Va acumula frustrări cum că oricine e mai bun decât el în ochii tăi, şi de aceea va încerca să îşi demonstreze contrariul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Iubitul tău nu te va înşela decât dacă nu îl satisfaci sexual. Este tot timpul dornic de noutate, aşa că dacă eşti ruşinoasă cu siguranţă va căuta la alta ce nu găseşte la tine. Plus că ar face sex tot timpul, aşa că trebuie să îi fii la dispoziţie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cu siguranţă iubitul tău va fugi în braţele altei femei dacă îl ţii în lesă. Cu cât îi interzici mai multe, cu atât acesta se va simţi atras de ce nu are voie. Dă-i libertate pentru că va ştii ce să facă cu ea.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Partenerul tău este destul de stabil şi serios, aşa că trebuie să îi faci tu ceva pentru a-l determina să caute pe altcineva. De abia atunci când îl înşeli tu va decide să facă şi el acelaşi lucru, însă va avea grijă ca mai întâi să pună capăt relaţiei cu tine.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) 

Iubitul tău le vrea pe toate, aşa că trebuie să fii o femeie foarte complexă pentru a-l satisface. Trebuie să ai frumuseţe, inteligenţă şi independenţă, aşa că dacă una dintre ele sau mai multe îţi lipsesc, cu siguranţă va căuta în altă parte ceea ce tu nu ai. 

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Dacă nu îi arăţi că îl iubeşti, dacă nu îl răsfeţi sau nu te mândreşti cu el, cu siguranţă iubitul tău va căuta alinare în altă parte. Ai o mulţime de calităţi pentru care te-a ales, însă vrea neapărat să se simtă apreciat şi iubit, atât fizic, cât şi verbal.

Citeşte mai mult pe eva.ro