HOROSCOP: Ce meserie ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Meseria e brățară de aur, însă nu toată lumea poartă același tip de brățară. Descoperă ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie.

RomaniaTV.net
05 mart. 2015, 13:22
HOROSCOP: Ce meserie ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

BERBEC

Berbecii sunt foarte încăpățânați, motiv pentru care vor putea gestiona fără nicio problemă orice sector în marketing, acolo unde ei să fie creierul. Sunt foarte buni, de asemenea, la imobiliare.

TAUR

Taurii sunt foarte tradiționaliști, motiv pentru care meseriile care le vin bine sunt cele de când e lumea: pantofar, frizer, mecanic, croitor etc.

Citeşte şi Horoscop: Destinul tău, în funcţie de zodie. Află cât de mult vei trăi

GEMENI

Gemenii vor să fie lideri oriunde pășesc și se visează persoane cu greutate încă din primul minut la noul loc de muncă. Li se potrivesc meseriile în care trebuie să gestioneze situații de urgență, fiind deci foarte buni ca pompieri sau inspectori pentru situații de urgență.

RAC

Credem că pentru Rac s-a inventat proverbul „Meseria e brățară de aur”, pentru că aceștia pun mult suflet în ceea ce fac. Mai puțini creativi, mai degrabă pragmatici, pot avea orice meserie care implică ceva tehnic.

LEU

Leii sunt desăvârșiți în lumea artelor. Un leu poate sta numai pe ringul de dans, pe o scenă cântând balade de care te îndrăgostești iremediabil sau într-un atelier de pictură.

FECIOARA

Fecioarele le au cu vorbele, fapt pentru care pot deveni extrem de buni politicieni sau jurnaliști. Fecioara este critică și știe cum să scoată în evidență defectele celuilalt, uneori făcând-o fără milă, ca un veritabil jurnalist de investigație.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce şanse ai să-ţi găseşti un iubit primăvara asta, în funcţie de zodie

BALANTA

Balanțele trebuie să cântărească foarte bine totul, fapt pentru care nu e de mirare dacă doresc să se facă judecători sau avocați. Oricum, meseria ideală pentru o balanță trebuie să aibă tangențe cu justiția.

Citeste mai mult in Revista TEO.