Horoscop: Cele mai bune trucuri pentru a-l cuceri din prima, în funcţie de zodia lui

Mă trezesc, îmi pregătesc micul-dejun, îmi rezerv ora de răsfat, după care îmi aleg cu grijă ţinuta şi încep să mă aranjez, totul fiind analizat până la cel mai mic detaliu, pentru întâlnire, desigur. Emoţiile sunt mari, îmi doresc să-l cuceresc din prima, dar ştiu că totul ţine de "soartă".

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 07:56
Horoscop: Cele mai bune trucuri pentru a-l cuceri din prima, în funcţie de zodia lui

Noi, femeile, suntem mereu atente la detalii si incercam sa facem cea mai buna impresie, dar poate tocmai aici gresim. Ne dam prea mult interesul si uitam ce este mai important: ce vor barbatii, de fapt?

Te pregatesti sa iesi la prima intalnire cu barbatul pe care ai pus ochii? Afla in ce zodie s-a nascut si afla care sunt cele mai bune trucuri pentru a-l cuceri din prima.

Berbec

Berbecul se indragosteste rapid, asa ca nu trebuie sa te chinui prea mult sa-l cuceresti. La prima intalnire trebuie sa arunci cartile pe fata si sa-i lansezi o provocare. Curios de fel, Berbecul o va accepta. In plus, daca-i spui si ce are de castigat, in mod sigur va fi mai mult decat motivat sa se „joace” cu tine. Il vei cuceri cat ai clipi.

Taur

Totul sta in preludiu… cel al conversatiei, desigur. Nu te gandi ca trebuie sa te arunci asupra lui din prima, Taurului ii place sa guste totul pe indelete, asa ca aluziile sexuale si zambetele adresate in directia lui pot face minuni. Daca este interesat de tine, va intra cu placere in jocul tau, iar tu vei reusi sa-l cuceresti mai repede decat ai fi crezut.

Gemeni

Pe acest barbat il cuceresti imediat daca il faci sa rada. Odata ce te-a remarcat, va fi greu sa uite de tine si in mod sigur conversatiile vor fi lejere. Nu uita, trebuie sa joci putin si cartea indiferentei, il vei face sa fie interesat de tine si va face tot posibilul sa petreaca cat mai mult timp in preajma ta.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.