HOROSCOP: Cele mai pasionale femei în funcţie de zodie. Cu ele vei avea experienţe de neuitat

HOROSCOP: Se spune că astrele ne influenţează personalitatea şi felul în care ne manifestăm într-o relaţie. Iată care sunt cele mai pasionale zodii!

04 oct. 2015, 15:22
HOROSCOP: Cele mai pasionale femei în funcţie de zodie. Cu ele vei avea experienţe de neuitat

BERBEC

Femeia Berbec are nevoie de o viata amoroasa fructuoasa. Energia ei nu ii da pace aproape niciodata. Evident, orice barbat se bucura de asa ceva. Sa vedem daca bucuria dureaza si cand e nevoie de numere serioase ca sa se simta satisfacuta. Daca nu ii dai ceea ce vrea, ea va gasi alternative imediat. Nu suporta amanarea. Evita sa o scoti la film, dupa care la patinoar, dupa care la zoo, dupa care la cina romantica, dupa care la opera si abia dupa 10 ore de plimbari sa ii faci invitatia in patul tau. Iti va pune stampila de “nu e genul meu” si va porni rapid in cautarea unui alt barbat. Are mare nevoie sa simta ca detine controlul.

SCORPION

Scorpionul patroneaza viata amoroasa, iar nativele nascute in acest semn patroneaza fanteziile cele mai nebune ale barbatilor. Interesant este ca au o asemenea putere si placere de a-si pune in practica cele mai ascunse dorinte incat orice barbat le cade sub magnetism la trei batai din palme. Femeia Scorpion pare usor de cucerit, dar vei deveni mai repede decat iti imaginezi tu cel care este vanat. Si daca ai visat la o noapte cu ea, in scurt timp ai fi in stare sa iti dai calul si jumatate din regat ca sa nu iti ramana in pat doar pentru o seara.

BALANŢĂ

Femeia Balanta este ceea ce se cheama femeia perfecta in ceea ce priveste amorul. Frumusetea este detaliul peste care se pare ca n-ai putut sa treci nici tu, asa ca, odata ce ai ajuns aproape de patul ei pregateste-te sa afli ce inseamna placerea tuturor simturilor. Fiind o femeie foarte frumoasa, foarte rar va accepta un partener care habar nu are de estetica. Fii atent la cum te imbraci, la ce cadouri ii faci, la ce cuvinte ii soptesti si la ce promisiuni te angajezi. Evident, nu viseaza la printi pe cai albi de 3 ori pe zi, dar n-ar strica sa imbraci aceasta alura. Va fi cu adevarat pasionala abia cand si in sufletul ei se va misca ceva.

Sursa: horoscop.ro