Horoscop: Cum reacţionează bărbaţii când află că au fost înşelaţi, în funcţie de zodie

Ţi-ai înşelat partenerul şi îţi este teamă că va afla? Sau vrei să-i spui chiar tu, dar te temi de reacţia lui? Află cum va reacţiona când va afla, în funcţie de zodia sub care s-a născut.

RomaniaTV.net
05 feb. 2016, 12:45
Horoscop: Cum reacţionează bărbaţii când află că au fost înşelaţi, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecul este un barbat pasional, pentru care sexul conteaza foarte mult intr-o relatie. In general, nu prea vei avea motive sa-l inseli, pentru ca este un bun amant si nu-ti va refuza nimic in plan sexual. Daca, totusi, ajungi sa il inseli, nu te astepta sa te ierte. Este extrem de orgolios, asadar te va parasi imediat.

Taur

Taurul pune foarte mare pret pe fidelitate si pe relatia in sine. Pentru acest nativ o relatie inseamna multa responsabilitate. Gestul tau va echivala cu tradarea tuturor valorilor voastre de cuplu. Odata ce va afla ca l-ai inselat, Taurul te va parasi fara sa stea pe ganduri. In plus isi va insusi toate beneficiile impartite cu tine.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de femei greu de mulţumit. Sunt pretenţioase şi fac numai ce vor

Gemeni

Barbatul nascut sub semnul Gemenilor este atat de cascat incat nici nu va afla sau daca va afla nu va intelege ce s-a intamplat. Ii va lua mult timp sa inteleaga situatia asadar ai sanse sa-l convingi sa faca ce vrei tu, daca te pricepi la vorbe.

Rac

Barbatul Rac nu poate sa treaca peste o asemenea tradare. Se implica trup si suflet intr-o relatie si isi doreste ca partenera sa aiba aceeasi dedicare. Isi pune toate sperantele in persoana de langa el si isi doreste o familie alaturi de ea. Va renunta la tine plangand si disparand din viata ta.

Citeşte mai mult pe acasă.ro