Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna noiembrie, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Ţi-ai propus să faci schimbări importante în această perioadă? Descoperă ce ţi-au pregătit astrele la acest capitol, citind previziunile pentru zodia ta.  

02 nov. 2014, 06:32
Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna noiembrie, în funcţie de zodia ta

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astrele sunt de partea ta în această perioadă, şi cel mai probabil vei reuşi să ajungi exact acolo unde ţi-ai propus. Ai toate şansele să fii avansată, la fel de bine cum poţi să şi câştigi mai mulţi bani fără un prea mare efort.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Încearcă să acţionezi cu calm în această lună, altfel rişti să pierzi tot ce ai construit până acum. Ai călca peste orice doar pentru a câştiga un ban în plus, însă trebuie să nu exagerezi cu linguşitul, şi nici să nu uiţi că ai o mândrie.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ai multă forţă de muncă în această lună, de aceea trebuie să te ocupi de lucrurile cele mai importante pentru început. Dacă lucrezi în echipă, rezultatele vor fi mult mai bune decât de una singură!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Primeşti orice sarcină cu bucurie şi nu spui nu orice ţi s-ar cere. Astrele sunt de partea ta şi îţi pregătesc terenul propice pentru a te afirma şi remarca. Vestea bună este că cineva îţi dă această energie din umbră.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Este o perioadă bună pentru studii şi pentru aprofundarea cunoştinţelor, însă depinde doar de tine dacă vrei să faci acest lucru. Dacă simţi că ai nevoie de o pauză de relaxare şi crezi că ai atins pragul pe care ţi-l doreai, atunci ia-ţi câteva zile de concediu.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să lupţi mult pentru a te menţine pe linia de plutire în această lună, altfel cei din jurul tău nu vor face altceva decât să se bage în faţa ta. Dacă eşti pusă pe treabă, şefii tăi cu siguranţă vor remarca faptul că nu vrei să te îmbogăţeşti pe spatele altora.

Citeşte mai mult pe eva.ro