HOROSCOP de COŞMAR: Top 5 zodii de speriat

Cei cinci nativi de speriat sunt căpoşii zodiacului, oamenii care trăiesc pentru a toca mărunt nervii celor din jur sau sunt plini de ei, dependenţi şi care au nevoie permanentă de atenţie şi confirmare, cu capacitatea emoţională a unui bebeluş.

31 oct. 2014, 10:50
HOROSCOP de COŞMAR: Top 5 zodii de speriat

1. Berbec. Nativul acestei zodii are o sumedenie de calitati si le scoate in evidenta atunci cand vrea sa faca o noua cucerire. Atunci cand s-a vazut cu sacii-n caruta, isi va da cu siguranta arama pe fata. Nu ca nu ar avea si parti bune, insa compenseaza cu siguranta hibele lor de caracter. Au talentul de a minti fara sa clipeasca si fac asta cu pricepere de artist. Le este mult mai usor sa se foloseasca de abilitatea nativa de a disimula si de a adapta adevarul dupa bunul plac, scrie kudika.ro.

2. Rac. Nativul in Rac este o persoana pe care fie o iubesti, fie o urasti. Nu exista cale de mijloc. Sunt destul de nesiguri pe ei si ascund acest lucru in spatele unui paravan de aroganta. Fara sa isi dea seama, emana uneori un aer de autosuficienta care te scoate pur si simplu din sarite. Simt nevoia sa aiba tot timpul dreptate, iar atunci cand cineva le demonstreaza ca au gresit, iau acest lucru ca pe un afront personal si se simt foarte lezati. Invata foarte greu din trecut si au obiceiuri proaste de care nu se vor dezbara niciodata. In dragoste sunt extrem de posesivi si de gelosi.

3.Leu. Trasatura principala de caracter a celor nascuti in Leu este mandria. Acest lucru nu ii impiedica sa se foloseasca de cei din jur, sa isi insuseasca merite pe care de fapt nu le au si sa faca uz de farmecul personal pentru a-si inlesni drumul in viata. De altfel, va exista intotdeauna inpreajma lor o prezenta care se va oferi sa preia o parte din responsabilitatile acestor nativi si care sa le caute in coarne. Tin foarte mult la imaginea lor si de aceea, par initial sa refuze orice forma de ajutor.

4. Scorpion. Cei nascuti in aceasta zodie sunt unii dintre cei mai inteligenti nativi ai zodiacului. Emana o senzualitate aparte si sunt foarte misteriosi. Vestea proasta este ca, in ciuda acestor calitati, ei sunt foarte imaturi din punct de vedere emotional. Foarte greu pot lega o relatie de suflet cu cineva si nu trec prea mult de aspectul fizic al unei aventuri amoroase. Nu au rabdare sa cunoasca oamenii si ii folosesc asa cum folosim noi un pahar de plastic. Influenta familiei este extrem de importanta pentru Scorpioni, iar un parinte mai dur si cu asteptari prea mari poate lasa traume adanci in psihicului unui astfel de nativ.

5. Capricorn. Daca ar fi sa definim acesti oameni intr-un singur cuvant, acesta ar fi ambitia. Sunt competitivi de mici si simt intotdeauna nevoia sa se afirme, indiferent ca e vorba despre relatiile personale sau de cariera. Este foarte important pentru ei sa urce rapid pe scara ierarhica si chiar dispun de inteligenta si de ambitia necesara, nu au si imaginatia de care au nevoie. Le place sa mearga pe drumuri gata batatorite si aplica metode folosite altii inaintea lor, dar asteapta rezultate mult mai mari. Din punct de vedere emotional, sunt reci si distanti.

Citeşte şi Horoscop de Halloween: Ce vrăji să le faci prietenilor, în funcţie de zodia lor