Horoscop de final de an 2016: Cu ce lecţie de viaţă rămâne fiecare zodie

A mai rămas doar o lună până ce tragem cortina. Anul 2016 a fost, per ansamblu, unul plin de încercări, de revelaţii, de împăcări şi de despărţiri spectaculoase. Fiecare semn zodiacal rămâne cu o lecţie de viaţă în urma evenimentelor trăite în anul karmic cu numărul 9. Din 2017, se va schimba totul deoarece vom intra într-un ciclu existenţial. Numărul 1 va marca destinele tuturor zodiilor. Până în 2017, să vedem ce am învăţat din 2016!

RomaniaTV.net
30 nov. 2016, 13:51
Horoscop de final de an 2016: Cu ce lecţie de viaţă rămâne fiecare zodie

BERBEC – In 2016 ai invatat ca nu intotdeauna tonul face muzica. Cu aceasta lectie, in urma experientelor traite, va trebui sa defilezi si in 2017. Te asteapta un an in care va trebui sa aplici tot ce ai priceput din 2016. Vei avea nevoie de mai multa rabdare, mai multa compasiune, mai multa bagare de seama si mai putina ranchiuna.

TAUR – 2016 ti-a aratat ca totul este efemer, ca nimic nu tine o vesnicie. Tocmai de aceea, trebuie sa te bucuri de fiecare clipa, sa fii mereu pregatit de noile inceputuri. In 2017 vei avea ocazia sa iti demonstrezi ca poti depasi obstacolele fara mare tevatura.

Citeşte şi  HOROSCOP 2017: Zodia care începe anul cu stângul

GEMENI – Ai fost unul din nativii cei mai incercati in acest an. Dezamagirile in iubire te-au facut mai puternic, insa au intarit in acelasi timp si scutul care iti protejeaza inima. Sa te inchizi in tine nu iti aduce fericirea. Propune-ti pentru 2017 sa iti deschizi inima in fata cui trebuie.

RAC – Au avut loc multe schimbari in viata ta. Cu rabdarea poti trece de valurile oceanelor si in 2017, mai ales ca va fi un an care te va pune in fata unor decizii greu de luat.

Citeşte continuarea pe Revista Teo