Horoscop de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de 17 octombrie este speciala pentru majoritatea nativilor horoscopului, mai ales ca se prevad schimbari majore pe taote planurile, pentru fiecare.

17 oct. 2014, 06:02
Horoscop de weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 17 octombrie si de weekend

Ai mare grija pana unde intinzi azi disputa care incepe, pentru ca exista riscul sa scape de sub control si sa genereze o ruptura dureroasa. Esti pe cale sa-ti pierzi un colaborator sau un prieten, sa fii exclus dintr-o afacere sau sa ti se intoarca spatele in urma unei relatii care a mers bine anterior, dar, culmea, vinovat nu esti tu, ci cel care declanseaza conflictul. Nu se poate abtine si ajunge la niste atacuri atat de dure, incat singura solutie pe care o gaseste este sa plece si sa nu mai vrea sa auda de nimeni.

TAUR –  horoscopul zilei de vineri, 17 octombrie si de weekend

Viata de familie este animata de un plan nou care entuziasmeaza pe toata lumea. Fiecare joaca un rol in buna desfasurare a acestui proiect si totul merge de minune datorita acestei bune coordonari de forte. Va completati unii pe altii, va sprijiniti si stimulati reciproc si se intrevad roadele pentru care vasliti cot la cot impreuna. E foarte motivant sa faci parte dintr-un grup atat de bine inchegat in care nimeni nu pune celuilalt bete in roate, iar familia este locul celei mai eficiente cooperari.

GEMENI –  horoscopul zilei de vineri, 17 octombrie si de weekend

Te simti excelent in compania prietenilor, dar nu uita totusi de persoana iubita, care-si cere si ea azi dreptul de a fi luata in seama. Nu combina mere cu pere, deci, daca vrei sa fii cu iubitul, nu-l scoate neaparat in oras cu prietenii, ca sa impaci doua lucruri dintr-un foc, pentru ca cel drag are mai mare nevoie de prezenta ta si numai a ta. Nici tie nu ti-ar placea sa ti se dea intalnire si cand colo sa te trezesti ca esti invitat intr-un grup larg de prieteni si deci adio intimitate. Dedica-te in totalitate celui drag, fara a mai da atentie si altora atunci cand este doar el de fata!

RAC –  horoscopul zilei de vineri, 17 octombrie si de weekend

Te remarci prin idei geniale, prin solutii stralucite, pentru ca-ti merge mintea brici si ai curaj sa-ti exprimi punctul de vedere cu energie. Nu sta in banca ta astazi, fa un pas in fata si arata la ce esti bun, pentru ca sigur ai un as in maneca si se va ivi ocazia sa te folosesti de el. Orice competitie, orice confruntare de idei sau de forte te pot propulsa direct in varf, ca atare participa cu incredere, fiindca iesi primul! Esti cel mai bun dintre toti intr-un anumit domeniu, dar trebuie s-o si arati!

LEU –  horoscopul zilei de vineri, 17 octombrie si de weekend

Intri in contact cu reprezentanti oficiali ai legii sau ai statului care te obliga sa te supui unor reguli mai stricte. Esti genul de om care are idei originale, adeseori cu un pas inaintea vremurilor, deci sa nu te astepti ca acesti functionari conservatori si adeseori demodati sa fie de acord cu tine. Ei nu stiu decat litera legii si o aplica in orice situatie, fara a o adapta cazurilor particulare, asa cum esti si tu. Vrei, nu vrei, trebuie sa faci cum ti se spune, altfel poti fi sanctionat sau respins, ceea ce nu ai nevoie!

FECIOARA-  horoscopul zilei de vineri, 17 octombrie si de weekend

Trebuie sa imbraci haina de judecator si sa analizezi la rece o situatie care contine unele fisuri. Daca te implici emotional sau daca ai vreun interes personal fata de situatia in cauza, nu vei putea extrage o concluzie corecta, deci ar fi bine sa nu te bagi daca stii ca nu poti taia in carne vie. E o chestiune in care sentimentele nu au ce cauta, pentru ca se judeca aici corectitudinea, adevarul si legalitatea unei situatii. Daca nu te simti in stare sa judeci limpede, nu-ti asuma nici o raspundere in aceasta problema si cere ajutor calificat.

Continuarea pe Lyla.ro